Philips 65PUS6162/12, televizor cu HDR și Natural Motion

Televizorul Smart Philips 65PUS6162/12 este cea mai variantă a seriei PUS 6162, iar designul e puțin diferit și mă refer la stativul pentru masă. Stativul din imaginea de jos îi oferă o stabilitate mai bună și arată mai bine la un televizor atât de mare. Chiar dacă nu are tehnologie Ambilight, cum am văzut la o bună parte din televizoarele Smart Philips, acesta impresionează cu următoarele: sistem de operare Android, HDR Plus, 700 PPI, procesor Quad Core, Micro Dimming, Natural Motion, sistem audio de 20W și PixelPlus Ultra HD. Se pune foarte mult accent pe imagine, deoarece la partea de sunet nu prea se poate face mai mult că doar televizoarele sunt foarte subțiri.

Cu fiecare generație, televizoare oferă ceva în plus, iar 2017 pare să fie anul în care tehnologie HDR ajuns pe foarte multe modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama 2017 și cred că știți deja aceasta, dar se poate concluziona și după ce ați văzut tehnologiile prezente pe acesta. Eu aș alege un abonament la Netflix deoarece oferă posibilitatea vizionării de conținut 4K. E chiar aiurea să luați un televizor 4K și să vă uitați la conținut cel mult HD.

Are unul dintre cele mai bune tunere TV de pe piață, dar cine s-ar folosi de el cât timp internetul e plin de conținut media?

Păreri pro și contra

În primul rând l-aș alege pentru cum arată, apoi iau în calcul că vine cu un sistem de operare popular – Android, doar că are o interfață diferită. E foarte important ca un televizor să aibă HDR deoarece claritatea crește și mai mult, însă e foarte important și calitatea conținutului ales. Puteți juca jocuri cu acesta deoarece are o rată de refresh generoasă cu Natural Motion.

Philips 65PUS6162/12 e recomandarea mea pentru cei care nu vor Ambilight, dar acea tehnologie mi se pare destul de atractivă. Chiar dacă nu am găsit o prezentarea a unui astfel de model, am ales un clip în care este explicată pe scurt tehnologia HDR și care sunt diferențele. Poate că aveți deja un smartphone cu HDR și nu cred că mai trebuie să vă conving, că noua generație e mult mai atractivă.

Te-ar mai putea interesa