Philips 65PFS7559, televizor Smart 3D cu Ambilight 3

Philips 65PFS7559 e o alegere bună dacă vreți un televizor dintr-o serie specială și care să ofere ceva  în plus față de alte televizoare. În cazul acestui televizor e vorba de tehnologia Ambilight care oarecum mărește imaginea (proiectează culori pe peretele din spatele televizorului). Puteți alege să-l puneți pe perete dar și așa arată bine iar standul său e unul elegant. Nu e chiar ieftin deoarece e cam cel mai mare din serie – 65 inci (165 cm). Poate fi ideal pentru o sufragerie spațioasă și pentru cei care vor mai multe funcții pentru acel televizor.

Pe partea de preț, mi se pare corect în special pentru că e și la promoție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
Un TV similar

E un LED destul de bun ținând cont că a fost lansat anul acest și are caracteristici Smart. Tehnologia 3D e binevenită pentru momentele în care doriți să vizionați un filme 3D și e în format 2D (televizorul se ocupă de conversie). Bineînțeles, e nevoie să purtați ochelarii incluși. Pe partea de sunet are sistem audio de 20 W, sunet clar și altele. Chiar și la capitolul imagine impresionează prin tehnologii și caracteristici tehnice bune. Dintre toate, rata de refresh generoasă mi s-a părut excelentă și ajută la o claritatea superioară – 800 MHz. În fiecare an aceasta e tot mai mare, dar e bine să fie de cel puțin 200 Hz pentru televizoarele mari.

Ca oricare alt televizor performant și acesta are multe porturi HDMI, USBuri etc. Playerul integrat poate fi folosit pentru redare media dar cu o conexiune wireless la internet nu cred că veți mai reda conținut de pe medii de stocare externe.

În pachet sunt incluși ochelarii 3D și un subwoofer wireless (deci oferă o sonorizare superioară). O parte din caracteristicile sale speciale se datorează faptului că e un televizor Smart: SimplyShare, Spotify, Netflix, Catch-up TV etc.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, elegant, fiabil, claritatea imaginii și a sunetului.
Minusuri: chiar și cu acea promoție, nu oricine și-l permite.

Philips 65PFS7559 face parte dintr-o serie specială și care arată foarte bine în orice cameră spațioasă. Dacă nu aveți o tabletă, un televizor inteligent ca și acesta poate fi de folos pentru accesarea conținutului web și nu numai.

Te-ar mai putea interesa