Philips 65PFS6659, televizor Smart 3D de 165 cm

Televizorul Philips 65PFS6659 e un LED cu multe funcții speciale și tehnologii avansate. Se poate observa din poza de jos că are tehnologie Ambilight. Pe partea de design nu am ce să-i reproșez și marginile televizorului sunt destul de înguste, astfel încât se creează impresia că ecranul plutește. Deci nu prea mai văd rostul unui suport pentru perete.,dar nu vă oprește nimeni să-l luați. Tehnologia Ambilight parcă mărește imaginea deoarece proiectează culori similare cu cele din imagine.

Aveți nevoie de un buget mare deoarece face parte dintr-o serie destul de nouă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E vorba de noua serie care a fost lansată anul acesta și care e ceva mai bună decât cea anterioară. Pe partea de sunet are difuzoare de 20W, sunet clar, ajustare automată volum etc. La capitolul imagine impresionează prin toate acele caracteristici. Nu are nevoie de un refresh foarte mare pentru ca imaginea să fie naturală.

Are 400 Hz și e o rată de refresh mare, dar există și televizoare cu 1000 Hz. Are tuner TV de tip DVB-T/T2/C/S/S2 și acest model nu e prezent la orice televizor. Playerul integrat are interfață USB însă cât timp are funcții Smart, nu cred că-l veți mai folosi. Spun asta deoarece puteți reda conținut media prin intermediul HDMI-ului sau conexiunii web. Porturile HDMI sunt destul de multe și e bine pentru a putea conecta cu mai multe periferice.

Ca și caracteristici speciale are: Netflix, Spotify, aplicații online, magazine online de clipuri și filme, browser web etc. Multe dintre acestea se datorează părții software iar dacă alegeți un televizor simplu, puteți lua ulterior un media player extern cu Android. Veți obține cam același lucru, însă interfața și funcțiile nu sunt aceleași.

Plusuri: refresh decent, tehnologia 3D, Ambilight, design elegant, înregistrare și redare USB, WiFi, sunet puternic și imagine mare.
Minusuri: nu prea sunt, poate doar prețul.

Philips 65PFS6659 e o alegere bună pentru cei care vor mai mult decât un televizor și au și un buget mare. Poate că nu e cel mai performant televizor de pe piață, dar cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa