Philips 60PFL9607S/12

Televizorul LED 3D Philips 60PFL9607S/12 e un Smart TV de 152 cm deci se adresează celor care au o sufragerie mare sau un dormitor spațios. Spre deosebire de alte televizoare în acest buget, acesta proiectează imaginea în spatele televizorului pentru a vă da impresia că imaginea e și mai mare. Acea imagine se adaptează fără probleme la culoarea peretelui, indiferent care o fi ea. Se observă că are un design foarte reușit: margini înguste, culoarea argintie și picior subțire. Pe partea de funcționalitate nu duce lipsă de nimic, însă în pachet putea să vină cu patru perechi de ochelari (pentru întreaga familie sau poate invitați câțiva prieteni). Acest televizor LED numit 60PFL9607S/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Televizorul
Din spate

Specificaţii tehnice

Ecranul de 60 inci e unul splendid iar sunetul e foarte bun deoarece se adaptează la mărimea încăperii. E vorba de un sunet de tip surround și astfel nu mai sunteți nevoit să achiziționat un sistem audio. Are boxe de 20 W fiecare care sunt suficient de puternice pentru o cameră spațioasă. Caracteristici ecranului sunt foarte bune și voi enumera doar o parte din ele: luminozitate de 450 cd/mp, contrast de 15 milioane la 1, conversie 2D-3D, PMR 1200 Hz etc. Poate reda filme în format 3D chiar dacă acelea sunt de tip 2D datorită tehnologiei de conversie a imaginii.

E dotat cu tuner TV digital destul de performant, intrare pentru antenă și un player multimedia integrat cu redare de filme, muzică și poze. La capitolul conectivitate pot spune că nu-i lipsește nimic, însă pentru că are Wireless integrat, vă recomand un router wireless. Alte caracteristici sau mai bine zis, caracteristicile speciale ale sale sunt: senzorul de lumină, modul eco, Dual Core, redare media, aplicații pentru internet, navigare pe internet etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place design deoarece scoate în evidență ecranul și eleganța, poate reda filme de pe HDD sau memorie USB (ar fi mai bun un stick de 16GB USB 3.0), Wi-Fi Direct, Ambilight etc.

Minusuri: nu e chiar accesibil și vine doar cu 2 perechi de ochelari.

Concluzie

Acest Philips 60PFL9607S/12 e unul dintre cele mai mari televizoare oferite de acest producător motiv pentru care prețul e unul potrivit dar nu e accesibil pentru oricine, dar există și o soluție pentru asta – ratele fixe. Cu acesta nu veți da greș deoarece nu-i lipsește nimic, dar conținutul pachetului putea fi mai generos. Jos am pus o prezentare a acestei serii:

Te-ar mai putea interesa