Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 58PFL9956H/12

Pentru cei care sunt în căutarea unui televizor cu diagonală extrem de mare și cu extrem de multe dotări le recomand televizorul LED 3D Philips 58PFL9956H/12 de 58 inci adică 147 de centimetri. Normal că e recomandat de diagonala de aproximativ un metru jumătate, faptul că e un Internet TV cu (Wi-Fi), de Ambilight 3, timpul de răspuns de jumătate de secundă, PMR-l de 1200 Hz și de consumul mic de curent. Prețul bun Vezi prețul special de azi. E unul dintre cele mai bune televizoare cu formatul imaginii de 21 pe 9 de pe piață.

Poze

E... gigantic

Ambilight

Specificaţii tehnice

Philips 58PFL9956H/12 este un televizor pentru acasă (va înfrumuseța livingul celor cu bani mulți) sau pentru un local deoarece ecranul e… gigantic. Încorporează trei tehnologii moderne cum ar fi 3D, LED și Smart TV, dar și multe altele care am să încerc să le amintesc și descriu în rândurile ce urmează.
Tehnologia 3D va facilita vizionarea filmelor 3D și va face conversia din 2D în 3D pentru filmele care nu sunt 3D. Tehnologia ecranelor LED presupune ca acestea să aibă un consum cu până la 40% mai mic (consum de curent). Faptul că e un Smart TV înseamnă că are suport pentru aplicații (Youtube, vreme, site-uri de știri), browser asemănător cu cel de pe calculator și multe alte facilități.
Stă extrem de bine pe partea de sunet deoarece are o putere de 40W la boxe… asta însemnând că fiecare boxă are 20W. E tot aș recomanda să luați, dacă nu aveți, și un sistem cinema de difuzoare pentru sunet și mai bun. (Cinema ca LG HT806PH).
Are suport Full HD, iar rezoluția nu e de 1920 pe 1080, ci e de 2560 pe 1080 pixeli. Astfel o să vedeți filme la calitate extrem de bună. De asemenea are tuner digital – DVB-C cât și terestru – DVB-T. Iar playerul multimedia integrat este foarte performant putând reda fără probleme orice format, inclusiv mkv.
De asemenea, 58PFL9956H/12 are conexiuni de rețea cum ar fi LAN-ul și WLAN-ul ceea cel fac un veritabil Internet TV. Iar pe partea de economie de curent stă destul de bine deoarece consumă puțin peste 100 W. Acest consum modic de curent la o dimensiune impresionantă a ecranului e datorată tehnologiei cu leduri prezentă în acest TV cum e în toate televizoarele moderne.

Păreri pro şi contra

Pro: are înglobată toată tehnologia existentă pe piață în acest moment și poate face orice ce ar putea face un alt televizor.
Contra: e cam greu de montat deoarece e foarte mare, iar prețul nu e pentru oricine.

Concluzie

Philips 58PFL9956H/12 este un TV absolut splendid și are Ambilight Spectra 3 ceea ce niciun alt televizor nu mai are. Dacă aveți banii atunci vi-l recomand cu căldură. știu că review-ul meu e cam scurt și nu v-am convins și de aceea am pus un clip pentru a vedea cât de frumos e și de cât de clară e imaginea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu