Philips 55PUS7809, Smart TV 3D

Noua serie 7800 de le Philips din care face parte și acest Philips 55PUS7809 se remarcă printr-un ecran mare cu rezoluție 3840×2160, PMR Ultra de 600 Hz și suport 3D (vine și cu conversie 2D în 3D). Softul e unul foarte avansat deoarece vorbim despre un televizor Smart cu browser și suport HbbTV.
Se adresează celora care vor mai mult și au un buget peste medie. În cazul în care îl vrei dar nu ai toți banii cred că ai putea opta pentru achiziționarea sa în rate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și vă dați seama că vorbim despre un televizor care are toate lucrurile incorporate… de la 3D (are și ochelari 3D la pachet) până la wireless dual band (acest tip de wireless te va ajuta să transferi informație rapid de pe Internet pe calculatorul tău… dacă ai și un router compatibil, adică de tipul dual band).
Aspectul său e unul destul de avansat, iar pe partea vizuală are și Ambilight 2. 😉 (Așa ceva găsești doar la Philips-uri.)

TV-ul
TV-ul

Ecranul acestui model e unul de 139 centimetri, acest lucru însemnând că televizorul e perfect pentru vizionarea filmelor 1080p, cât și a transmisiilor la calitate HD. Poți urmării transmisii digitale deoarece acest televizor are multiple tunere cum ar fi DVB T, C și S… din diferite generații.
Față de alte modele inferioare acesta are conexiune wireless care te va ajuta să conectezi televizorul la Internet fără a fi nevoiți să folosiți un cablu.
Sunetul e și el bun, dar nu ar strica să conectezi un sistem 5.1 ori ceva de genul acesta.

Plusurile acestui model ar fi că nu consumă prea mult curent, că are o greutate redusă, mulțimea de porturi și caracteristici de top incorporate.
Minusuri nu sunt. Prețul nu e prea mare deoarece poate fi luat și în rate.

Acest televizor e unul foarte bun și cred că e perfect pentru cineva în căutarea unei soluții bune la filme și jocuri.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest televizor. Astfel arată toată seria 7800.

Te-ar mai putea interesa