Philips 55PUS7502/12, televizor 4K cu P5 Perfect Picture Engine

Televizorul 4K Philips 55PUS7502/12 nu e cel mai mare din serie, dar consider că e suficient de mare pentru sufragerie. Probabil, știți deja că e vorba de o serie cu tehnologie Ambilight 3, Android, procesor Quad Core, procesor de imagine P5 (Perfect Picture Engine), HDR premium, Visible Sound și altele. Sunetul e plăcut la mai toate modelele și până la urmă puterea sa e cea mai relevantă caracteristică. Dacă e montat pe perete, tehnologia Ambilight iasă mai bine în evidență că și așa poate nu vă place acel suport pentru masă.

Arată foarte bine și dacă nu l-ați văzut în realitate, acum aveți ocazia să vedeți și o prezentarea a seriei la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e vorba de gama 2017, această serie a fost lansată spre sfârșitul anului pentru a fi disponibilă și în 2018. Nu-i puteți reproșa nimic că doar nu e vorba de o serie oarecare și ecranul chiar e mare. Voi alegeți modelul care vi se potrivește sau care vi-l permiteți, dar nu văd de ce nu ați lua în calcul și cel de 65 inci. Această serie e una destul de apreciată și sper că fie disponibilă mult timp pe piață. Pachetul televizorului e limitat, iar navigarea e mai ușoară cu o tastatură wireless care are și touchpad.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii de imagine și sunt impresionează, iar seriile inferioare chiar nu pot concura cu aceasta. Pot spune că prețurile sunt justificate de toate acele caracteristici. Pot spune că e unul dintre cele mai bune LED-uri oferit de acest brand și în câțiva ani OLED-urile vor fi înlocuite de acestea. Tehnologia Ultra Resolution Upscaling mărește calitatea imaginii chiar dacă rezoluție e una inferioară (pixelii sunt îmbunătățiți).

Philips 55PUS7502/12 e un gadget multimedia destul de reușit care chiar va atrage privirile musafirilor sau celor dragi. Chiar dacă e ceva mai scump decât un model fără Ambilight, experiența de vizionarea e mult mai plăcută și ochii nu vor mai fi atât de obosiți. Există benzi LED care pot fi montate pe spatele TV-ului, doar că nu se adaptează.

Lasă un comentariu