Philips 55PUS6703/12, televizor Smart 4K ieftin cu Ambilight 3

Televizorul Smart Philips 55PUS6703/12 e unul dintre preferatele mele pentru că oferă tehnologie Ambilight 3, o diagonală de 55 inci și HDR 4K la un preț foarte bun. Aș putea spune că e cel mai ieftin televizor 4K cu lumină ambientală, iar Philips e singurul brand care o oferă. Fiecare brand oferă ceva special, dar sunt și o mulțime de caracteristici similare. E mult mai plăcut să vizionați un film într-un astfel de ambient și ochii nu vor mai fi atât de obosiți pentru că e mai multă lumină în jur.

Acesta arată bine pe o comodă (se vede în poză), iar pe perete ar fi indicat unul cu lumină ambientală pe toate cele 4 laturi, dar ar fi foarte scump pentru că discutăm de serii avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un foarte bun monitor doar că trebuie să păstrați distanța de vizionare și nu mai sunt necesare boxele, în caz că nu erau foarte performante. Totuși, un sistem audio 2.1 poate oferi o experiență de vizionare plăcută dar și filmul trebuie să fie într-un format bun.

Interfața Smart e plăcută și se mișcă destul de rapid, nu ca și la televizoarele foarte ieftine care au un software banal. Sunt diferențe mici între serii, chiar și la partea software pentru că pe acesta  găsim Saphi TV – sistem de operare pe bază de Linux. Poate că nu sunt o mulțime de aplicații ca pe Android, dar veți avea Youtube, Netflix, magazin de conținut video, browser web și altele.

Păreri pro și contra

Imaginea e îmbunătățită cu Pixel Precise Ultra HD pentru că sunt adăugați pixeli suplimentari, dar și imaginea devine mai realistă cu ajutorul altor tehnologii: Micro Dimming și HDR Plus. Indicatorul de calitate a imaginii e foarte bun în cazul acestei serii – 1100 PPI, iar acesta e semnificativ mai mare la variantele 4K Smart.

Philips 55PUS6703/12 merită încercat la un așa preț și nu are sens să luați un televizor simplă și să puneți o bandă cu leduri pe spatele său pentru că nu vor fi alese automat aceleași culori ca pe ecran, ci le alegeți cu ajutorul unei telecomenzi.

Te-ar mai putea interesa