Philips 55PUS6503/12, televizor 4K ieftin de 139 cm

Televizorul Smart numit Philips 55PUS6503/12 e unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață cu ecran de 139 cm (55 inci). Are un sistem de operare diferit dar la fel de interesant – Saphi TV. Veți avea cele mai populare aplicații și cu timpul vor mai fi și altele, că doar e vorba de o serie nouă. Chiar dacă cel de 108 cm oferă aceleași caracteristici speciale, un televizor mare oferă o experiență mai plăcută și nu ocupă spațiu mult dacă e pus pe perete. Chiar și cel de 65 inci nu ar trebui să-l excludem pentru că diagonala e cu 25 cm mai mare.

Sunt modele chiar mai mari care fac parte din această serie 6500, însă detaliile sunt mai vizibile dacă e vorba de un ecran generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia HDR 4K a ajuns în 2018 pe mai toate televizoarele deoarece oferă avantaje numeroase: culori mai multe, imagini lucioase, contrast superior și detalii mai numeroase. Anul trecut am văzut-o doar pe anumite serii, dar eu consider că e obligatorie la un ecran atât de mare și cu rezoluție Ultra HD.

Veți vedea că e prezent un tuner TV de ultimă generație care poate reda posturi TV la calitate HD. Porturile sunt destul de multe și e bine că are mai multe HDMI-uri, poate că vreți să conectați simultan o consolă pentru jocuri și un home cinema. Se poate conecta la internet prin cablu de rețea sau prin semnal WiFi de la routerul din casă.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e foarte bună pentru că discutăm de o rezoluție 4K, HDR Plus, Micro Dimming Pro (reglează automat imaginea în funcție de lumina din jur) și Pixel Precise Ultra HD (îmbunătățește rezoluția). Chiar dacă nu are Android, iasă în evidență cu anumite caracteristici speciale: Miracast, Youtube, magazin video Online, Netflix și altele. Telecomanda din pachet oferă și butonul special pentru acces rapid la Netflix.

Philips 55PUS6503/12 oferă exact ce căutați, poate chiar mai mult și nu prea am ce să-i reproșez. Alte serii mai scumpe oferă ceva mai mai multe dotări și chiar Ambilight (lumină ambientală), însă veți depăși prea mult bugetul.

Te-ar mai putea interesa