Philips 55PUS6412/12, televizor cu Android și Ambilight 2

Televizorul Smart Philips 55PUS6412/12 nu e unul obișnuit pentru că prezintă anumite caracteristici speciale care nu le veți găsi pe alte modele – Ambilight 2 (2 laturi), 4K HDR Plus, Natural Motion, Micro Dimming Pro, Ultra Resolution Upscaling (ridică calitatea imaginii cu rezoluție inferioară), Pixel Plus Ultra HD. Calitatea imaginii e foarte bună cu toate cele anterior menționate și nu există tehnologii mai bune, de aceea și indicatorul de imagine PPI e de 900. Interfața Android TV se mișcă excelent cu un procesor Quad Core și trebuie să fiți foarte atenți la câte nuclee are procesorul (Dual Core nu e suficient).

Chiar și sunetul e pe măsură cu o ieșire de 20W și DTS-HD, dar depinde și de filmele alese. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acest brand oferă și televizoare Smart fără Ambilight, pentru cei cu un buget mai mic. Experiența de vizionare e îmbunătățită cu acest tip de tehnologie dar și restul tehnologiilor sunt foarte importante. Cred că va fi prezentă și pe viitoarele generații de televizoare și nu o să dispară de pe piață ca cea 3D.

Nu aveți nevoie de un soundbar sau de boxe deoarece sunetul e puternic și clar. Nu cred că mai trebuie să detaliăm specificațiile tehnice ale acestui televizor, e suficient să aibă tehnologiile de mai sus menționate. E adevărat că cele mai avansate ecrane sunt cele OLED, însă e destul de scump un așa televizor. Indiferent pentru care veți alege, conectivitatea e foarte bună la noile Smart TVuri.

Păreri pro și contra

Nu orice producător oferă tehnologia Ambilight și cred că o să vă placă (ai impresia că imaginea e mai mare). Toate acele caracteristici speciale sau tehnologii care le-am menționat mai sus sunt motive pentru a a lege această serie și voi puteți lua în calcul și cel mai mic model dacă nu vă permite bugetul.

Philips 55PUS6412/12 face parte dintr-o serie destul de avansată care oferă 4 variante iar cea mai mică e de 43 de inci. Indiferent pentru care alegeți, calitatea imaginii e aceeași, doar că varianta de 65 de inci are Ambilight 3 pentru că e mult mai mare.

Lasă un comentariu