Philips 55PUS6412/12, televizor cu Android și Ambilight 2

Televizorul Smart Philips 55PUS6412/12 nu e unul obișnuit pentru că prezintă anumite caracteristici speciale care nu le veți găsi pe alte modele – Ambilight 2 (2 laturi), 4K HDR Plus, Natural Motion, Micro Dimming Pro, Ultra Resolution Upscaling (ridică calitatea imaginii cu rezoluție inferioară), Pixel Plus Ultra HD. Calitatea imaginii e foarte bună cu toate cele anterior menționate și nu există tehnologii mai bune, de aceea și indicatorul de imagine PPI e de 900. Interfața Android TV se mișcă excelent cu un procesor Quad Core și trebuie să fiți foarte atenți la câte nuclee are procesorul (Dual Core nu e suficient).

Chiar și sunetul e pe măsură cu o ieșire de 20W și DTS-HD, dar depinde și de filmele alese. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest brand oferă și televizoare Smart fără Ambilight, pentru cei cu un buget mai mic. Experiența de vizionare e îmbunătățită cu acest tip de tehnologie dar și restul tehnologiilor sunt foarte importante. Cred că va fi prezentă și pe viitoarele generații de televizoare și nu o să dispară de pe piață ca cea 3D.

Nu aveți nevoie de un soundbar sau de boxe deoarece sunetul e puternic și clar. Nu cred că mai trebuie să detaliăm specificațiile tehnice ale acestui televizor, e suficient să aibă tehnologiile de mai sus menționate. E adevărat că cele mai avansate ecrane sunt cele OLED, însă e destul de scump un așa televizor. Indiferent pentru care veți alege, conectivitatea e foarte bună la noile Smart TVuri.

Păreri pro și contra

Nu orice producător oferă tehnologia Ambilight și cred că o să vă placă (ai impresia că imaginea e mai mare). Toate acele caracteristici speciale sau tehnologii care le-am menționat mai sus sunt motive pentru a a lege această serie și voi puteți lua în calcul și cel mai mic model dacă nu vă permite bugetul.

Philips 55PUS6412/12 face parte dintr-o serie destul de avansată care oferă 4 variante iar cea mai mică e de 43 de inci. Indiferent pentru care alegeți, calitatea imaginii e aceeași, doar că varianta de 65 de inci are Ambilight 3 pentru că e mult mai mare.

Te-ar mai putea interesa