Philips 55PUS6162/12, televizor de 139cm cu rezoluție 4K

TV-ul Philips 55PUS6162/12 e unul modern dotat cu diagonală de 139 centimetri, rezoluție 4k și soft smart (nu e Android).
E unul dintre cele mai bune televizoare ale celor de la Philips deoarece are 700 PPI (Picture Performance Index), HDR, procesor quad core și soft smart (cu suport pentru cele mai utilizate servicii online).

Modelul PUS6121 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », fiind vorba despre un televizor al anului 2017.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată televizorul, fiind vorba despre un model cu un design nou. Dacă nu vă place cum arată piciorul atunci acesta poate fi luat jos pentru ca ecranul să poată fi montat pe un perete.


Caracteristici

Acest televizor are o diagonală de 55 inci (aproximativ 139cm), iar acest lucru îl face perfect pentru un home cinema. În cazul în care nu aveți o masă unde să-l puneți atunci se poate monta pe perete cu ajutorul unui suport Vesa 300×200.
Softul din dotare e unul cu suport pentru aplicații, browser și diferite funcții avansate (înregistrare USB etc).
Consumul de curent al acestui TV nu e deloc mare întrucât e de 63W. În urmă cu câțiva ani televizoarele LCD de 81 cm consumau atât. Deci, se poate vedea progresul tehnologic.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir. Probabil că cea mai ușoară metodă de conectare are fi prin wi-fi-ul integrat.
Vine cu o telecomandă smart, iar aceasta are buton dedicat pentru Netflix. În acest fel o să puteți accesa rapid filmele sau serialele pe pe platforma amintită anterior.
Tunerul e unul foarte avansat, fiind vorba despre unul HD triplu.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție deloc mare, că arată bine, rezoluția ridicată (de patru ori mai mare decât FHD), posibilitatea utilizării ca monitor, imaginea de foarte bună calitate datorită PPI-ului de 700.

Concluzie

Televizorul Philips 55PUS6162/12 e unul foarte avansat, fiind vorba despre unul cu ecran de 139 centimetri, rezoluție 4K și soft inteligent. Din punctul medu de vedere acest televizor se ridică la standardele anului 2017 și cred că ar fi o alegere foarte bună.

Te-ar mai putea interesa