Philips 55PFS8209, televizor LED cu Android

Televizorul LED Philips 55PFS8209 e unul de ultimă generație și care oferă un software ceva mai bun decât la altele. Mă refer la sistemul de operare Android care mai nou e prezent pe tot mai multe gadgeturi. S-a optat pentru acesta deoarece e destul de bine realizat, interfața e prietenoasă, oferă un magazin decent pentru instalarea de aplicații și multe periferice sunt compatibile. Puteți conecta mai multe la acesta fără a face vreun update dar și controlul e mai interesat. Ideea e că televizoarele sunt din ce în ce mai sofisticate, iar o caracteristică specială care nu e prezentă la prea multe televizoare e – tehnologia Ambilight 4.

Cu toate acele dotări fie ele și standard, prețul nu e chiar așa de neglijat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un LED cu tehnologie Ambilight care a fost lansat anul acesta și care merită încercat. Această serie e disponibilă în diverse mărimi dar caracteristicile sunt aceleași. Pe partea de sunet are difuzoare de 30 W, sunet clar și multe alte tehnologii. Nu voi enumera chiar toate acele caracteristici deoarece multe probabil le știți de la modelele mai mici.

Are un ecran destul de mare iar imaginea e una 1080p cu luminozitate de 450 cd/mp, aspect lat, 800 Hz etc. Are dotări performante și e normal să fie așa pentru că e un televizor Smart (numărul de HDMIuri și USBuri e ceva mai mare decât la televizoarele obișnuite).

Sunt incluși ochelarii 3D care sunt necesari atunci când vreți să vizionați filme 3D (televizorul se ocupă de conversie dar tot trebuie să purtați ochelari). S-a cam renunțat la televizoarele 3D Ready sau la cele cu rată de refresh mică, deci e bine să alegeți un televizor cât mai nou. Caracteristicile speciale sunt următoarele: Cloud Explorer, Social TV, Netflix, Android 4.2 Jelly Bean, 800 Hz etc, teletext 1200 pagini, Easylink etc.

Plusuri: funcție de înregistrare/redare USB, 3D, aplicații de socializare, memorie specială pentru aplicații, aplicații preinstalate destul de utile și calitatea audio/video.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Philips 55PFS8209 e un televizor destul de bun și care merită încercat dacă nu ați mai avut un televizor similar. Jos am pus un clip din care puteți observa partea software a acestui televizor.

Te-ar mai putea interesa