Philips 55PFS8109, televizor cu Android

Seria 8000 de la Philips e aici, iar această serie se remarcă prin prezența Android-ului ca sistem de operare. Un model destul de bun de TV e acest Philips 55PFS8109, iar lucrurile prin care se evidențiază ar fi prezența Android 4.2, Ambilight 4 (pe 4 laturi), procesorul quad, prezența unei camere și alte facilități. O să ziceți că nu vă convine că nu are o versiune mai nouă de Android (4.4, de exemplu), iar eu trebuie să spun că 4.2 e mai bun deoarece e mai stabil și mai personalizabil (nu știu dacă e cazul să intru în detalii, însă 4.2 e varianta de Android populară pe tablete și telefoane, chiar dacă pe piață există 4.4).

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor foarte avansat din punct de vedere al soft-ului. NU are rezoluție 4, dar asta nu-i o problemă prea mare.

Așa arată
Așa arată

Specificații interesante legate de acest model ar fi ecranul măricel de 139 centimetri, rezoluția Full HD și suportul pentru internet. Pentru a naviga pe net poți să te folosești de Chrome, iar dacă te pasionează jocurile atunci poți să le instalezi de pe Google Play Store.
Pe partea hardware vine cu suport 3D, tuner digital triplu, wi-fi integrat și suport dts. Pentru ca softul să ruleze excelent, acest TV are procesor quad core. Din păcate nu pot să zic mare lucru legat de RAM, dar pot să spun că memoria pentru aplicații e de 2.7 giga.

Plusurile modelului acesta ar fi că vine cu Android, rezoluția mare, tunerul digital integrat, că are cameră integrată, wi-fi-ul și imaginea de foarte bună calitate.
Minusurile ar fi ecranul care nu e 4K și că nu are mai mult spațiu de stocare pentru aplicații.

Deci, dacă te interesează un televizor avansat tehnologic atunci cred că ar trebui să cumperi un Philips 8109. La majoritatea televizoarelor Smart ziceam că nu-mi place că nu vin cu Android și uite că cei de la Philips s-au decis să fie primii care oferă această facilitate.
Despre cum e funcționalitatea softului poți vedea din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa