Philips 55PFS7509, televizor smart

Pentru cei interesați de un televizor de 140 centimetri recomand acest model Philips 55PFS7509 care e din generația anului 2014, iar niște lucruri deosebite cu care vine ar fi prezența Ambilight 3 (pe 3 laturi), unui soft inteligent și că are port wireless.

Costul de achiziție e unul deloc mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat modern cu un consum mic de curent.
Aspectul său poate fi văzut din imaginea de alături, fiind un aspect caracteristic generațiilor noi de la Philips.

Aparatul
Aparatul

Ca specificații care te-ar interesa ar fi softul Smart, suportul 3D, sunetul de 20W, rezoluția Full HD și diagonala de 140 centimetri. Nu trebuie neglijat nici faptul că are tuner digital triplu care poate fi utilizat pentru vizionarea posturilor TV în format digital.
Softul său e atât de avansat încât aparatul are browser și suport Skype, iar pentru ca totul să ruleze perfect acest aparat e dotat și cu procesor dual core.
Fluiditatea imaginii e maximă întrucât are 800Hz, iar asta ajută la jocuri, dar și la vizionarea filmelor 3D.

Plusurile unui astfel de model ar fi prețul nu prea mare, că vine cu 3D, softul avansat și prezența unui tuner digital. Vorbind despre un produs marca Philips vorbim și despre o fiabilitate foarte bună, iar dacă vrei poți să o extinzi cu garanția plus. 😉
Din păcate nu are rezoluție 4K, iar sistemul de operare nu e Android. Aceste minusuri nu sunt așa de mari deoarece în momentul de față nu ai nevoie de așa ceva.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii întrucât e un model care nu costă prea mult, dar are o diagonală generoasă de 55 inci. Datorită unui ecran așa de mare pot spune că acest model e unul perfect pentru meciuri, filme HD și Full HD. Având softul smart o să puteți viziona conținut digital de pe Internet, iar playerul integrat e unul foarte avansat deoarece e unul care poate reda o mulțime de tipuri de fișiere.

Te-ar mai putea interesa