Philips 55PFS6909, TV LED 3D

Un televizor de 140 centimetri precum acest Philips 55PFS6909 e unul perfect pentru cineva care vrea un aparat pe care să urmărească meciuri la calitate HD și filme Blu-ray de pe playere externe. Vine și cu Ambilight 2 (pe două laturi), iar din această cauză o să savurați mai bine ceea ce o să urmăriți.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are soft smart și un procesor rapid de tip dual core. Dacă te interesează cum se prezintă aspectiv atunci din imagine de alături poți vedea acest lucru.

Televizorul
Televizorul

Diagonala sa fiind de 55 inci o să fie perfect pentru o cameră mare sau chiar pentru terasa unui local. Rezoluția ecranului e de 1920×1080 pixeli, iar pentru ca imaginea să fie cât mai cursivă, acest model are PMR de 600 Hz (vreau să vă atenționez aici că acest PMR e un fel de refresh soft).
Per ansamblu, hardware-ul e numai bun. Am uitat să spun că are și tuner digital triplu, dar la noi în România util se va dovedi doar cel DVB C. La noi în țară nu avem televiziune terestră la calitate digitală, deci…
Pe partea soft putem vorbi despre software smart, însă nu e un soft comparabil cu Android. Vestea bună e că în câțiva ani acest sistem va ajunge și pe televizoarele mai ieftine.

Lucrurile pozitive la acest model sunt costul de achiziție ok, că are integrată multă tehnologie și că e ușor de folosit. Pe lângă aceste aspecte adăugăm fiabilitatea și că e Smart TV.
Sunt și câteva aspecte negative cum ar fi că nu are rezoluție 4K și că sunetul e caracteristic televizoarelor subțiri. Ce vreau să spun legat de sunet este că cel mai bine ar fi să vă luați și un sistem audio.

Televizorul acesta ne arată că Philips nu se lasă mai prejos de Samsung ori LG, însă mi-aș fi dorit să vă sistem de operare Android și rezoluția 4K. Utilitatea 3D-ului e vagă în cazul acestui model… pe mine nu mă interesează această caracteristică și nu știu dacă vă interesează pe dvs.

Te-ar mai putea interesa