Philips 55PFL6008, TV LED Smart 3D 139 cm

Philips 55PFL6008 e un televizor LED de tip Smart adică cu acesta puteți naviga pe web, socializare și acces online pentru diverse servicii. Designul său scoate în evidență funcționalitatea sa și nu veți vedea un astfel de design la orice televizor. Caracteristicile sale speciale sunt: 500Hz, Ambilight, Dual Core, tehnologie 3D, Skype, WiFi etc. Deci nu prea aveți ce să-i reproșați, dar trebuie să știți că pachetul de servicii și aplicații diferă de la un brand la altul. Deasemenea, există serii cu mai puține caracteristici speciale și care bineînțeles costă ceva mai puțin. Dacă vi se pare cam scump, există și modele cu diagonale mai mici iar dimensiunile nu afectează în nici un fel performanțele.

Dacă e vorba de aceeași serie, diferențe vor fi doar la dimensiunea ecranului și la preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Tehnologia de iluminare e LED iar cu o tehnologie de conversie a imaginii din 2D în 3D, puteți viziona filme 3D chiar dacă sunt în format 2D. Același lucru e valabil și în cazul jocurilor ori emisiunilor TV. Puteți să-l conectați la mai multe în același timp deoarece are multe HDMIuri. Sunetul e puternic și clar, iar dacă nu vă place puteți opta pentru un sistem audio extern.

Pe partea de imagine nu am ce să-i reproșez: ecran 1080p, contrast dinamic generos, luminozitate mare, 500 Hz, Pixel Precise HD etc. Porturile sale sunt multe: LAN, USBuri, HDMIuri audio, Scart etc. În pachet sunt incluse accesoriile clasice dar și 4 perechi de ochelari 3D. Deci vă puteți uita la filme 3D alături de prieteni ori familie fără probleme.

Caracteristicile speciale ale acestui TV sunt: HbbTV, aplicații online, magazine online de clipuri video, browser web, YouTube și altele.

Plusuri: promoție cu discount generos, 4 perechi de ochelari incluși, designul, numărul mare de porturi (mă refer la USBuri și HDMIuri), claritatea imaginii și a sunetului.
Minusuri: nu are.

Philips 55PFL6008 e recomandarea mea pentru cei ce vor un televizor pentru peretele din sufragerie. Spun asta deoarece are Ambilight, tehnologie care iasă în evidență mai mult pe perete sau dacă îl țineți mai aproape de perete. Bineînțeles ocupă mult spațiu pe masă, iar cu acel stand parcă dă impresia că ecranul plutește (în special că rama e îngustă). Jos am pus un clip cu acest TV deoarece din poza de mai sus nu prea vă puteți face o impresie prea bună.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 55PFL6008, TV LED Smart 3D 139 cm”

  1. Aspectul e super si are toate ingredientele pentru a ajunge televizorul anului 2013 si de ce nu al anului 2014.
    Are chiar si suport 3D insa nu il folosesc deoarece inca nu am vizionat filme 3D.

Comentariile sunt închise.