Philips 55PFL6007K/12, TV 3D 140 cm

Acest televizor LED 3D Philips 55PFL6007K/12 e unul de ultimă generație și se poate observa doar uitându-vă la el. E vorba de un model de 140 cm cu tehnologie 3D, Ambilight, design subțire, sunet cu bas etc. Are o mulțime de caracteristici speciale că doar e un Smart TV de la un producător cu experiență. Nu sunt multe televizoare cu lumină ambientală și cât despre producători, din câte știu eu doar Philips oferă această tehnologie. Nu știu cât de utilă va fi însă cu aceasta parcă ecranul devine mai mare deoarece se proiectează imaginea pe perete. Indiferent de culoarea de pe perete, aceasta se adaptează filmului care îl vizionați sau jocului. E ideal chiar și pentru a fi folosit ca și monitor pentru PC sau consolă. 55PFL6007K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Philips 40PFL8007K 12 1
Așa arată
Philips 40PFL8007K 12 2
Cu Ambilight

Specificații tehnice

Pe partea de audio are sunet clar, bas pur, Incredible Surround și echilibrare automată a volumului. Alături de aceste funcții sau tehnologii, cele două difuzoare de 10W oferă o sonorizare decentă. Cei 55 de inci sunt suficienți pentru o cameră spațioasă deoarece reprezintă vreo 140 cm. La o așa diagonală are caracteristici ca: luminozitate de 400 cd/mp, conversie 2D-3D cu diverse tehnologii și rezoluție FullHD. Vine cu cel mai performant tuner TV de pe piață dar și cu o intrare pentru antenă.

Playerul multimedia USB poate reda multe tipuri de fișiere media, printre care și filme. La capitolul conectivitate stă foarte bine deoarece tehnologia wireless e integrată (Wi-Fi) și nu necesită adaptor, dar are și multe porturi. Dacă nu aveți un router wireless, puteți să conectați mufa LAN de la internet direct la televizor. Puteți conecta o mulțime de dispozitive la acesta deoarece are trei USBuri și 4 HDMIuri.

Vine cu aplicații pentru accesarea conținutului web, funcție prin care telefonul poate fi folosit ca telecomandă (smartphone), DLNA, procesor Dual Core, internet TV, Skype Ready (necesită cameră web și tastatură) etc.

 

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu patru perechi de ochelari, design foarte elegant, Wi-Fi, lumină ambientală, redare media USB, sunet car iar imaginea 3D e superbă.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Philips 55PFL6007K/12 e o alegere bună pentru sufrageria dumneavoastră, însă piața e plină cu televizoare similare, altele sunt mai ieftine iar altele sunt mai scumpe. Fiecare oferă caracteristici asemănătoare, însă cele speciale diferă. Dacă vă plac caracteristicile acestuia nu văd de ce nu optați pentru acesta în special că discountul e semnificativ.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 55PFL6007K/12, TV 3D 140 cm”

  1. este o mare porcarie am luat de la emag varianta in 140 cm
    probleme: nu citeste subtitrariin retea,playerul tv-ului nu stie sa redea filme 3d va da restart va trece pe program tv,chiar daca il folosesti ca monitor si vei reda un film dupa in laptop va intra greu in play iar de multe ori trebuie sa o ei de cateva ori de la capat pana sa porneasca, schimba greu canalele este foarte incet iar raspunsul tv lasa mult de dorit, suportul de update este varza aproape neexistent cred ca il voi trimite inapoi dupa paste si ma voi orienta la altceva. Trebuie sa recunosc ca imaginea este superba dar per total este o porcarie

Comentariile sunt închise.