Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 55PFL5507K/12

Philips face niște televizoare foarte bune, iar un model de top e acest Tv LED 3D Philips 55PFL5507K/12. Incorporează foarte multe funcții care-l fac un televizor Smart (chiar și internet TV) și 3D. Are un preț măricel, dar dacă vreți un televizor pentru o terasă atunci o să treceți cu ușurință de faptul că are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Ecranul e de 55 inci, adică vreo 138 centimetri și e unul dintre cele mai mari televizoare de pe piață, iar faptul că are un consum foarte mic de curent e un lucru deosebit.

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că face parte din seria PFL 5507K și că nu arată cu nimic diferit față de modelul de 32 de inci – 32PFL5507K/12. Designul e de nota 10 și în spate sunt prezente porturi cum ar fi LAN, HDMI și VGA (pentru conectarea unui laptop sau a unui ultrabook cum e Asus UX32A-R3001V), dar și altele.

Televizorul pornit

Meniul

Specificaţii tehnice

Modelul 55 PFL 5507K/12 e unul al anului 2012 și după cum ziceam e ideal pentru terase ori mini cinematografe. Dacă nu dispuneți de prea mulți bani și vreți un TV din această serie atunci puteți alege și un model de 81 centimetri cum ar fi 32 PFL 5507. Ecranul acestui aparat e unul foarte mare și nu o să afecteze prea mult consumul de curent deoarece consumă undeva la maxim 64 de W și acest lucru (consumul mic de curent) e datorat în principal faptului că ecranele realizate de Philips sunt optimizate și realizate cu mare atenție.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; vine cu multă tehnologie de ultimă oră; ecranul e mare; poate fi conectat la Internet cu sau fără fir; vine cu o fiabilitate peste medie și asta e datorită garanței extensibile la 4 ani; consumul de curent e mic în ciuda faptului că are un ecran mare.
Contra: prețul e cam mare, dar e un lucru normal pentru un TV de 55 inci și pentru a te convinge poți vedea prețul unui Samsung 55ES6100, Sony 55HX751 sau al unui LG 55LM670S.

Concluzie

Dacă te interesează un TV mare care să fie capabil să redea multiple tipuri de fișiere și care să poată fi folosit la navigatul pe Internet îți recomand acest 55PFL5507K/12 cu căldură. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate, iar ecranul fiind foarte mare cred că cel mai bine ar fi să-l montați pe un perete sau ceva de genul.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • raluca

  foarte relevant review-ul, multumesc, sunt in cautari de TV cu max 2200 lei si asta ar fi optiunea cea mai ok pt mine. Am insa o intrebare: pot sa vad filme 3D si cu ochelari 3D standard, din aceia de care am cumparat de la cinema 3D? pt ca pretul ochelarilor Philips este foarte ridicat, si , avand nevoie de 5 perechi, as da inca 2000 lei pe ochelari 😛

  Stie cineva daca merg ochelari 3D standard?

  Multumesc frumos. Am nevoie de informatie cel tarziu pana pe 22 noiembrie, cand voi face alegerea.

 • Naşul

  Pe calculator la filmele 3D de pe Youtube te poți uita cu ochelari din carton furați de la cinema, însă la televizoare depinde de televizor. În general nu se poate… doar la cele foarte scumpe.
  Un exemplu de cum ar trebui să arate imaginea pe un TV compatibil cu ochelari 3D standard e în clipul de alături și poți vedea imaginea doar după ce apeși la Youtube butonul 3D.

  Niște televizoare 3D ok (un top personal) ar fi
  1. Samsung 32ES6100 – Smart TV
  2. LG 32LM611S – are ochelari la pachet
  3. Samsung 32EH6030 are ochelari 3D la pachet
  4. Philips 32PFL5507K/12 Smart TV

  Pentru modelele de TV-uri Samsung care nu au ochelari la pachet găsești aici la un preț ok.

 • Gicu

  Televizorul e foarte bun, la fel si pretul. Eu il am de ceva timp si mi-am facut un mic cinema cu el. Alaturi de cateva boxe o sa savurati filmele la calitate maxima. 🙂

 • doru

  salut
  te rog sa ma ajuti cu experienta ta
  vreau sa cumpar un tv led 3D si am gasit 3 modele diferite ,sincer,toate imi plac si nu stiu la care sa ma opresc.
  unul ar fi phillipsul asta si ar mai fi un samsung ue55es6100 si un LG 55LM620S. Exista diferente de pret la ele dar ma intereseaza mai mult performantele si fiabilitate lor ,mai ales. De asemenea daca ma poti indruma si spre alte modele care se incadreaza in specificatiile acestea ti-as ramane indatorat.Asi vrea sa-l cumpar pe cel mai bun dintre ele nu pe cel mai ieftin..Multumesc anticipat…..Toata stima

Lasă un comentariu