≡ Meniu

Philips 55PFH5509, televizor 140 cm de tip smart

Pentru persoanele în căutarea unui televizor mare de 140 centimetri recomand modelul Philips 55PFH5509 deoarece nu doar are o diagonală mare, ci e Smart și are o rezoluție mare de 1920×1080 pixeli. Fiind un TV modern trebuie știut că are și wi-fi integrat așa încât să puteți să conectați aparatul la net fără a folosi vreun cablu.
E perfect pentru acasă dacă vreți să vă faceți un mic cinema și trebuie știut că nu are un cost nu prea mare de achiziție.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi , iar pe acești bani primim un aparat care are tuner digital dublu și suport pentru multiple aplicații.

TV

TV

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificațiile aparatului sunt unele ok deoarece are 55 inci (în centimetri vine aproximativ 140), rezoluție Full HD, soft inteligent și multe tipuri de porturi.
Dacă vreți să-l conectați la un laptop atunci trebuie să-l legați prin HDMI, dar nu trebuie să uitați să selectați PC la setările HDMI. În acest fel o să aveți parte de o imagine foarte clară, iar în caz contrar o să aveți o imagine ștearsă.
Cred că ești interesat de refresh și de aceea trebuie să-ți spun că are 200Hz ca refresh software și 60Hz ca refresh normal. Oricum, imaginea o să fie una de calitate superioară.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi aspectul plăcut, că are wireless și suport pentru multiple aplicații (la setarea televizorului va trebui să alegeți țara, iar dacă alegeți regiunea noastră atunci aplicații precum Netflix nu vor fi disponibile întrucât nu există suport pentru așa ceva în România).
Există și câteva minusuri printre care trebuie menționat că nu are rezoluție 4K și că nu vine cu soft Android.

Concluzia mea e că acest aparat își merită banii și că e perfect pentru cineva în căutarea unui model care să arate bine și care să nu coste prea mult. Pe lângă faptul că se prezintă ok, acest televizor are și tehnică de ultimă generație integrată care o să te ajute să vezi posturi TV și filme la calitate maximă.
Evident că nu ar fi stricat să aibă un alt sistem de operare, dar oricum e televizor, iar un televizor e folosit pentru a te uita la el.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu