Philips 55PFH5209, televizor LED FullHD cu Ambilight

Philips 55PFH5209 face parte din noua serie de televizoare de la acest brand. Nu e un LED obișnuit deoarece are tehnologie de iluminare Ambilight, Digital Crystal Clear, refresh de 100 Hz, redare USB și 2 HDMI-uri cu EasyLink (puteți contra mai multe gadgeturi conectate prin HDMI la televizor, cu o singură telecomandă). Nu e un Smart TV, de aceea e mai ieftin decât altele însă tot nu e prea accesibil pentru un televizor de 140 cm. Trebuie să vă imaginați cam cât de mare este acest model (aproape cât 4 televizoare de 80 cm puse unul lângă altul). Chiar dacă seriile diferă, nu sunt deosebiri așa de mari între un televizor ca și acesta și unul Smart (mă refer la imagine și sunet).

Prețul acestui televizor nu mi se pare prea atractiv însă nu orice televizor are tehnologie Ambilight și nu ori de care, ci versiunea 2. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

A fost lansat anul acesta alături de multe altele și cred că poate fi următorul vostru televizor. Tehnologia de iluminare e aceeași (LED) dar tehnologiile de imagine sunt ceva mai bune. Același lucru pot spune și despre tehnologiile de sunet. Sistemul audio oferă o sonorizare bună cu acele tehnologii și cu difuzoarele de 20W.

Ca și caracteristici de imagine are: imagine FullHD, luminozitate de 300 cd/mp, aspect lat și contrast dinamic mare. Trebuie menționat că rata de refresh are un rol important când vizionați un film ori când vă jucați deoarece poate elimina efectele de blur, oferind o imagine mai naturală.

Porturile sale sunt multe dar nu foarte multe deoarece nu e un televizor Smart. Ca și caracteristici speciale are: pauză, TV, teletext 100 pagini, înregistrare USB (e nevoie de mediul de stocare), Pixel Plus link și EasyLink.

Plusuri: are porturi destule, poare înregistra USB; calitatea imaginii și sunetului, tehnologie Ambilight, designul și imagine genroasă.
Minusuri: nu e accesibil.

Philips 55PFH5209 poate fi următoarea voastră alegere dacă nu vă interesează tehnologia Smart sau cea 3D. Totuși cu Ambilight, veți avea un plus de eleganță în sufragerie și cu siguranță vă veți impresiona prietenii ori familia. Se crează impresia că imaginea e mai mare (se proiectează culorile imaginii pe peretele din spate) dar și așa imaginea e mare – 55 de inci.

Te-ar mai putea interesa