Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 55OLED803/12, televizor OLED cu Ambilight 3

Televizorul OLED Philips 55OLED803/12 e ceva mai diferit decât restul și se vede după cum arată – subțire, elegant și cu imagine destul de realistă. Acest tip de panou oferă cele mai bune caracteristici pentru ca imaginea să devină una naturală și nu există tehnologie care se poate compara cu aceasta. Totuși, vedem multe tipuri de televizoare LED interesante la prețuri atractive, dar care nu oferă aceeași calitate.

Tehnologia Ambilight e oferită doar de acest brand și poate fi de mai multe tipuri în funcție de câte laturi sunt iluminate (2, 3 sau 4). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Nu suntem interesați de versiunea de Android, ci doar că e vorba de un sistem operare apreciat și optimizat pentru acest tip de gadget. Alți producători au ales să furnizeze propriul software care e la fel de interesant ca și acesta doar că magazinul de aplicații e diferit.

Indicatorul de calitate a imaginii e foarte bun la acesta și nu cred că sunt alte serii care se apropie de 2500 PPI. Mai sunt și alte dotări care îmbunătățesc calitate, iar aici mă refer la: Perfect Natural Motion, Micro Dimming Perfect, HDR Perfect și altele.

Păreri pro și contra

Procesorul de imagine P5 (Perfect Picture Engine) reduce albul din imagine pentru a face loc scenelor mult mai colorate. Chiar și HDR-ul are un rol important când vine vorba de detalii și culori, dar nici nu cred că mai sunt televizoare 4K fără acesta. Pe lângă faptul că are un ecran OLED, seria aceasta atrage toată atenția cu ajutorul tehnologiei de iluminare Ambilight. Aceasta proiectează pe perete aceleași culori care și pe ecran, iar experiența de vizionare devine mai plăcută pentru ochi.

Îmi plac noile telecomenzi Smart pentru că ușurează interacțiunea cu sistemul de operare Android, iar cu telecomanda clasică era destul de dificil de navigat. Acum vă puteți folosi de asistentul Google pentru că e incorporat și aveți microfon în telecomandă.

Philips 55OLED803/12 oferă anumite caracteristici care nu le veți vedea la alte televizoare și o bandă cu LEDuri în spatele televizorului sau mobilierului nu va înlocui niciodată tehnologia Ambilight.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu