Philips 50PUS7303/12, televizor 4K cu lumină ambientală pe 3 laturi

Televizorul 4K Philips 50PUS7303/12 e doar unul dintre numeroasele modele cu lumină ambientală în spatele său. Nu se produce o culoare uniformă, ci se ține cont de culorile de pe ecran. Poate că se vede și din poza de jos acest lucru iar această tehnologie se numește Ambilight 3 pentru că e pe trei laturi. Arată bine atât pe perete cât și pe comodă, se observă că e ceva mai diferit decât alte televizoare. Poate ca v-ați dorit de ceva timp un model cu lumina ambientală, pentru că banda LED nu reproduce culorile din imagine și trebuie aleasă manual.

Nu e singurul model din serie, iar dacă vi se pare cam scump, alegeți pe cel cu ecran de 108 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de operare de pe acesta e Android care e mai mult decât Saphi la multe capitole, iar unul dintre ele e magazinul generos de aplicații care pot fi instalate. Tendința e ca fiecare producător să vină cu propriul software și magazin, iar eu vă recomand doar brandurile mai populare. Doar televizoarele foarte mari oferă sisteme audio cu woofer, însă mai ieftin ieșiți cu un soundbar.

Sunt mai multe tipuri de suporturi pentru perete și cele fixe sunt ceva mai populare datorită prețului atractiv, iar intervalul de diagonale compatibile e mare.

Păreri pro și contra

Procesorul de imagine P5 e foarte important dacă vă doriți calitate superioară la capitolul imagine, dar să nu uităm nici de HDR Plus și Micro Dimming Pro. Indicatorul de calitate a imaginii e unul foarte bun și se datorează rezoluției superioare, dar și tehnologiilor menționate sus. Asistentul Google e integrat și recunoaște diverse comenzi vocale, trebuie doar să-i spuneți ce vreți. E inclusă o telecomandă foarte utilă la navigare și care acționează diversele funcții ale televizorului (exemplu: buton Netflix).

Datorită tehnologiei Ambilight, ochii nu vor fi obosiți pentru că va fi ceva mai multă lumină pe acel perete și nu e necesar să mai aprindeți o lumină suplimentară în sufragerie. Philips 50PUS7303/12 nu are o ramă neagră și se vede acest aspect din poze, iar în realitate arată chiar mai bine.

Te-ar mai putea interesa