Philips 50PUS6809, Smart TV 3D

Pentru cei interesați de o alterantivă de 50 inci la 40PUS6809 recomand acest model Philips 50PUS6809. Vine cu aceleași caracteristici, doar ecranul e de 127 centimetri. Deci, acest TV e perfect pentru filme și meciuri. În ultimul caz o să poți vedea inclusiv transmisii digitale întrucât acest TV are tuner digital.

Nu pot spune că e scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă ar fi să-l descriu în câteva cuvinte atunci aș spune că că e un televizor Ultra HD entry level. Să nu mă înțelegeți greșit deoarece e un televizor foarte bun cu procesor dual core și DNM de 400 Hz.
Alături e și o imagine cu acest TV. Din păcate, nu sunt prea multe imagini cu seria pus6809, dar când vor apărea voi actualiza articolul.

Aparatul
Aparatul

Specificații tehnice care te-ar interesa la modelul acesta ar fi ecranul de 127cm, rezoluția 3840 x 2160 și că are refresh soft de 400 Hz. Acest refresh e unul util în condițiile în care televizorul e unul cu suport 3D (ochelarii sunt livrați în pachet). Pentru a conecta televizorul la net te poți folosi de portul LAN ori de wireless LAN. Iar, televizorul fiind unul de tip smart poți să te conectezi la diferite servicii ori rețele de socializare… cum ar fi Facebook.

Avantajele principale în cazul acestui TV ar fi imaginea foarte clară, existența unui tuner triplu (tuner digital) și costul de achiziție nu prea mare, având în vedere că vorbim despre un model 4K.
Ca minusuri aș menționa lipsa sistemului de operare Android (în 1-2 ani televizoarele vor avea și acest sistem… am văzut că unele modele foarte scumpe de la Philips au deja Android) și că procesorul nu e quad core.

Concluzia mea legată de modelul acesta e că-și merită banii. Nu doar pentru că vine de la Philips, ci și pentru că are tehnologii utile înghesuite într-un televizor cu cost de achiziție nu prea mare. O să găsești televizoare similare de la LG ori Samsung, dar eu sunt un mare fan al modelelor de la acest brand deoarece vorbim despre unul european.

Te-ar mai putea interesa