Philips 50PUS6503/12, televizor 4K cu Saphi TV

Televizorul LED numit Philips 50PUS6503/12 e un model puțin mai mare pentru că nu putem alege unul mic dacă camera e spațioasă. Mai e și varianta că bugetul vă permite un televizor mai scump și voi nu aveți alte preferințe. Pe acesta găsim un nou sistem de operare numit Saphi TV, care e pe bază de Linux. Nu sunt o mulțime de aplicații disponibile pentru că nu e pe piață de foarte mult timp și cred că o să apară ceva mai multe cu timpul. Bineînțeles, aveți Netflix și Youtube pentru a vedea conținut de calitate – 4K.

Se poate observa că are o ramă destul de subțire și puteți să-l lăsați pe comodă dacă nu aveți spațiu pe perete, că și așa are picioare foarte subțiri și mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia HDR 4K a devenit importantă în 2018 și cred că va deveni una standard sau poate că va fi înlocuită de una și mai bună. Bineînțeles, aceasta e însoțită și de alte tehnologii similare care o evidențiază mai bine. Sistemul audio al unui televizor depinde de serie și interval de preț, însă la cel de sus e unul clasic cu putere de 20W.

Indiferent că e Smart sau nu, veți avea suficiente porturi pentru a conecta diverse periferice sau gadgeturi. Aici mă refer la un media player, consolă de jocuri, PC, laptop, soundbar etc. În plus, un televizor ca cel de sus oferă portul de rețea pentru cablul LAN și tehnologie fără fir WiFi, deci puteți alege cum vreți să vă conectați la internet.

Păreri pro și contra

Alegeți un televizor ca acesta pentru că are un tuner TV de ultimă generație, un sistem audio clar cu efect surround, conectivitate foarte bună, tehnologii de imagine superioare, interfață Smart, rezoluție 4K cu HDR și un design elegant. Fiecare brand oferă un indicator de calitate a imaginii și vă puteți ghida după el, doar că nu e foarte relevant atunci când vă limitați la un anumit buget.

Philips 50PUS6503/12 oferă o diagonală generoasă pentru cât costă și poate că nu vă place ce găsiți la concurență. Fiecare serie oferă alte caracteristici speciale sau chiar Android ca sistem de operare.

Te-ar mai putea interesa