Philips 50PFL5008, TV LED Smart 127cm

Olandezii de la Philips se pricep la realizarea de televizoare, iar Philips 50PFL5008 e un exemplu deoarece e o capodoperă de artă. E un model 3D de 127 centimetri cu software inteligent (de aceea i se zice Smart TV). Normal că are porturi de rețea (cel wireless e integrat), iar dacă vă interesează să vorbiți cu prietenii atunci trebuie știut aparatul are suport Skype.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață datorită dotărilor, dar și a pachetului bogat în care sunt incluse două perechi de ochelari 3D.

TV-ul
TV-ul

Acest TV PFL 5008 e un model cu ecran de 50 inci cu rezoluție Full HD și refresh rate foarte bun (300 Hz PMR). Nu stă deloc pe partea de economie deoarece are un consum mic de curent – 54W. Și greutatea e una mică (17 kilograme), lucru care face ca dvs. să puteți să-l instalați cu un efort minim, dar trebuie știut că pentru a-l căra e recomandat să fie două persoane.
Vine și cu un player de tip multimedia care poate reda o multitudine de tipuri de fișiere de pe memorii USB ori harduri externe. Deci, dacă vreți să redați filme de pe diverse tipuri de discuri atunci o să aveți nevoie de un player extern de tip DVD ori Blu-ray. Player care poate fi conectat la HDMI.

Printre lucrurile care o să le apreciezi la acest model se numără disponibilitatea de porturi de rețea (wireless-ul e unul integrat), soft-ul smart, suportul 3D, sunetul stereo 3D wOOx, ecranul mare și clar, dar și consumul mic de curent. Nu trebuie uitat nici de faptul că vine cu ochelari 3D la pachet. 😉
Nu era rău dacă avea Android pe post de sistem de operare, dar e bine și așa

În rest pot să zic că acest aparat e unul ideal pentru cineva care e atras de filmele Blu-ray sau de cele 3D. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece meniurile sunt intuitive, iar telecomanda e una.
Dacă vă interesează cum arată acest televizor atunci din clipul de alături se poate vedea mai bine. Modelul 5008 fiind poziționat în partea dreaptă.

Lasă un comentariu