Philips 50PFL4208, televizor LED inteligent de 127 cm

Philips 50PFL4208 e o alegere bună deoarece face parte dintr-o serie mai ieftină dar tot de tip Smart cum sunt și cele mai scumpe. Spre deosebire de seriile superior acesta oferă caracteristici modice și mai puține tehnologii. Prețul e pe măsura dotărilor sale. De aceea, la un așa preț veți găsi destul televizoare interesante. Însă modele cu un design similar sunt de tip Smart, deci nu vor fi cu mult mai ieftine. Se potrivește în orice cameră dar vi l-aș recomanda celor care au o sufragerie mai mare. Dacă vi se pare scump, mai există alternative ratelor fixe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nu văd de ce ați opta pentru un suport pentru perete având în vedere cât de bine arată suportul/piciorul televizorului, iar rama e destul de îngustă.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificații tehnice

Pe partea de sunet are difuzoare de 20W și sunet clar, dar mai e și funcția de ajustare volum care a devenit standard. Nu are tehnologie 3D dar poate nici nu sunteți fascinați de noile tehnologii și preferați să vizionați un film așa cum e chiar și la calitate maximă HD. O puteți face cu un stick de memorie având în vedere playerul integrat. Acel tip de player poate reda și alte tipuri de fișiere, însă cele video sunt cele mai uzuale.

Claritatea imaginii se datorează PMR-ului de 200 Hz, rezoluției 1080p, contrastului, iluminării LED dar și altor tehnologii de imagine. Apreciez că are wireless și nu wireless ready, cum au unele serii și astfel nu mai e nevoie de un adaptor special. Are porturi HDMI dar și USBuri destule pentru a conecta diverse periferice.

Majoritatea caracteristicilor speciale se datorează faptului că e un Smart TV, dar și restul sunt destul de utile: teletext, social TV etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: apreciez noul design al noilor Smart TVuri, browser web, imagine clară și sonorizare plăcută.

Minusuri: un PMR mai mare era bine venit.

Concluzie

Acest Philips 50PFL4208 e o alegere mai bună decât un PFL3208 deoarece are o rată de refresh mai bună. Am pus un clip cu prezentarea unei serii care arată destul de similară cu aceasta. Alternative pot fi variantele cu ecran mai mic dar și alte televizoare din serii ceva mai diferite.

Te-ar mai putea interesa