Philips 50PFL3807H/12

Televizorul LED Philips 50PFL3807H/12 e unul dintre acele Smart TVuri de dimensiuni mari care nu vin cu tehnologie 3D. Se adresează celor care nui interesează tehnologie de conversie a imaginii deoarece preferă să vizioneze filme în formatul clasic. Designul e destul de plăcut însă e parcă aș fi prefer unul cu finisaj pe gri/argintiu deoarece ar fi ieșit mai în evidență. Chiar dacă nu are acea caracteristică, vină cu toate celelalte caracteristici ale Smart TVurilor. Nu poate fi considerat un televizor de ultimă generație deoarece la un așa preț nu puteți avea astfel de pretenții. Acest model numit 50PFL3807H/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cutia

Specificaţii tehnice

Are tehnologie de iluminare LED care spre deosebire de multe alte televizoare e una Full LED (majoritatea au Edge LED). Deci imaginea e mai realistă, iar acest aspect se datorează contrastului dinamic de 100.000 la 1 și unor tehnologii de imagine (Digital Crystal Clear, 100Hz și Pixel Plus). Bineînțeles, are un player multimedia incorporat că doar are port USB. Deci vă recomand și o memorie USB iar dacă aveți interfața 3.0 la PC sau laptop, ar trebui să luați o memorie flash cu USB 3.0 (filmele se copiază de 10 ori mai rapid). Dar nu vă oprește nimeni să luați chiar și un HDD extern.

Poate fi folosit și împreună cu o consolă deoarece are 100Hz și intrări HDMI suficiente. Tunerul TV incorporat poate reda posturi în format HD și acesta a devenit o dotare standard pe noile televizoare (DVB-T/C). Are chiar și DLNA dar aveți nevoie de un adaptor wireless deoarece televizorul are doar wireless ready. Prin DLNA puteți reda fișiere media de pe dispozitive compatibile (laptop, tabletă, player sau smartphone). Restul porturilor sunt cele cunoscute și nu pot spune că-i lipsește ceva.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran Full LED, luminozitate mare (ideal pentru living), PMR 100 Hz, sunet clar, Net TV (Youtube), ușor de folosit datorită interfeței sale și altele.

Minusuri: Wireless Ready (necesită adaptor special).

Concluzie

Acest Philips 50PFL3807H/12 e un televizor generos cu funcții interesante, că doar e un televizor „inteligent”. Având în vedere diagonala sa, sunt multe modele pe piață care ar putea fi considerate alternative la acesta. Dacă nu vă interesează prea mult diagonala sa de 50 de inci, ci doar funcționalitatea și prețul, vă recomand un model de 32 de inci, adică de 81 cm, deoarece se potrivește în orice cameră și nu e chiar așa de mic.

Te-ar mai putea interesa