Philips 50PFL3088, televizor LED FullHD 127 cm

Philips 50PFL3088 e un televizor LED de 127 cm și ca orice televizor generos, are o rezoluție pe măsură – 1080p. Nu am văzut mulți producători să ofere astfel de televizoare și mă refer la cele clasice (fără prea multe dotări ori tehnologii sofisticate). Puteți fă-l puneți în orice cameră chiar și pe perete dacă aveți loc. Designul e foarte reușit și îmi place negrul lucios deoarece se asortează perfect cu ecranul său. Face parte dintr-o serie interesantă și veți găsi multe soluții chiar și mai accesibile (cu diagonală mai mică).

Prețul e foarte bun comparativ cu alte televizoare de 50 inci și e așa deoarece au o rată de refresh poate ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Tehnologia de iluminare LED e prezentă pe mai toate televizoarele. Atât calitatea video cât și cea audio sunt foarte bune datorită caracteristicilor și tehnologiilor noi. Nu are multe precum televizoarele Smart dar sunt cele standard. Are difuzoare puternice – 8W, dar un sistem audio extern cu siguranță sporește claritatea și puterea sunetului.

Un ecran de 127 cm e suficient pentru orice sufragerie sau cameră mai mare. Eu l-aș monta pe perete deoarece e nevoie de o măsuță TV destul de mare, iar un kit de montare nu e așa de scump. Restul caracteristicilor de imagine care nu le-am prezentat sunt: luminozitatea de 300 cd/mp, aspectul lat, rata de refresh de 100 Hz și aspectul lat.

Playerul multimedia integrat e cel standard, adică e cel care poate reda conținut media prin intermediul unui mediu de stocare extern. Ca și conectori are două HDMI-uri, Scart, slot CI+, USB etc. Consumul e destul de mic iar 56W  consumul maxim al acestui televizor.

Caracteristicile speciale ale unui televizor clasic nu sunt așa de multe ca și cele ale unui televizor Smart: TeleText, EPG (8 zile) și EasyLink.

Plusuri: rată de refresh bună (dar putea fi și mai bună), două HDMIuri, player media integrat și designul elegant.
Minusuri: nu prea are având în vedere diagonala și prețul.

Philips 50PFL3088 nu e un televizor cu caracteristici Smart dar în acest buget nici nu vă puteți aștepta la mai mult. Seria 3088 a fost lansată în anul 2013 și oferă multe soluții (televizoare de diferite dimensiuni). Caracteristicile seriei sunt aceleași indiferent de dimensiune. Dacă vreți ca acest model de 50 inci să devină unul Smart, puteți opta pentru un media player performant.

Te-ar mai putea interesa