Philips 50PFH4509, televizor 127 cm

Philips 50PFH4509/88 e un televizor cu diagonală de 127 centimetri și cu soft smart care vine în anul 2014. E un televizor destul de avansat, dar nu are wi-fi, ci e doar Wi-Fi Ready. Asta înseamnă că pentru a avea Internet wireless trebuie să conectezi un adaptor compatibil.

Un televizor precum acesta se adresează în principal celora care vor să vadă posturi TV la calitate HD și filme la calitate Full HD de pe harduri externe. Nici nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Pentru a vedea cum arată îți recomand imaginea de alături, iar la final o să pun preview cu meniul și funcțiile.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații acest model e unul care stă foarte bine deoarece are un ecran de 50 inci (asta vine aproximativ 127 centimetri), rezoluția e de 1920×1080 pixeli, iar refresh-ul e de 200 Hz (chiar dacă e mai mult vorba despre un refresh software).
Nu vine cu suport 3D, dar softul are browser și există chiar și suport pentru rețele de socializare. Dacă e să mă gândesc bine atunci suportul 3D nu e chiar necesar deoarece multă lume nu se uită la filme 3D.

Plusurile modelului acesta sunt evidente, adică fiabilitatea caracteristică Philips, prețul de achiziție nu prea mare și tehnologia integrată în el. Cred că prezența suportului pentru rezoluție Full HD (1920×1080 pixeli) e un lucru extrem de util deoarece în ziua de azi majoritatea filmelor sunt Blu-ray, iar diferența de calitate e sesizabilă.
Ca minusuri aș menționa lipsa rezoluției 4K și a sistemului Android. Încă nu e utilă rezoluția 4K, iar sistemul deja prezent e unul destul de avansat… în opinia mea.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii și e ușor de folosit. Eu aleg în general produse europene deoarece au o calitate superioară, iar asta e valabil și în cazul acestui model.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată îți recomand clipul de alături. Știu că e într-o limbă „necunoscută”, dar eu zic că totuși e un clip ok care prezintă funcționalitatea aparatului.

Te-ar mai putea interesa