Philips 50PFH4009/12, televizor 127 centimetri

Philips 50PFH4009/12 e un televizor non smart al anului 2014 care se evidențiază printr-un design nou și o diagonală de 127 centimetri. Designul e diferit de cel al celorlalte televizoare, iar datorită ecranului de 127 cm o să poți vedea meciuri ori filme la intensitate maximă. Rezoluția nu e 4K, ci doar Full HD, dar asta nu-i o problemă prea mare deoarece pentru a transmite o rezoluție 4K la 60Hz de pe calculator ai nevoie de DisplayPort deoarece HDMI-ul suportă rezoluții așa mari doar la 30Hz. Poate că versiuni de genul HDMI 2.0 sunt mai capabile, dar nu știu câte televizoare au așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun care poate fi utilizat pe post de monitor, oarecum. Calculatorul trebuie conectat prin HDMI, dar nu trebuie să uitați să selectați PC deoarece s-ar putea ca televizorul să detecteze altceva și atunci imaginea și scrisul vor fi șterse.

Montat pe perete
Montat pe perete

Specificații care te-ar interesa ar fi rezoluția 1920×1080 pixeli, că are 100Hz PMR, tuner digital dublu și un consum deloc mare de curent.
Având o diagonală foarte mare de 50 inci cred că o să fiți încântat surprinși de faptul că aparatul poate fi montat pe perete. Prin acest lucru o să eliberați foarte mult spațiu în cameră și o să vedeți că un televizor arată mult mai bine pe perete… numai să aveți un perete liber.
Am scris mai sus că are 100Hz PMR și de aceea trebuie să clarific faptul că televizorul acesta precum multe altele are 60Hz. Acest PMR e o caracteristică software care va îmbunătăți imaginea de la posturile TV. Normal că o puteți dezactiva din meniu.

Avantajele achiziționării unui TV precum acesta ar fi tunerul dublu, că nu costă prea mult, multitudinea de porturi și imaginea de calitate bună (dacă faceți setările corespunzătoare).
Din păcate nu e smart, iar acesta ar fi singurul dezavantaj. Oricum, să nu vă deranjeze prea mult lipsa Smart TV că oricum în România nu avem decât Youtube, Facebook și alte câteva aplicații pentru TV-uri Smart și vă asigur că nu pierdeți nimic.

Pot recomanda televizorul acesta oricărei persoane care vrea o sculă fiabilă cu care să poată vedea filme de pe calculator ori posturi TV la calitate HD.

Te-ar mai putea interesa