Philips 49PUS8303/12, model cu Android şi 4K

Modelul Philips 49PUS8303/12 e un televizor modern cu rezoluţie 4K, suport HDR şi soft Android 7. Ceva caracteristic televizoarelor moderne de la Philips e Ambilight, adică acea lumină ambientală de pe marginea muchiilor televizorului.

Modelul acesta vine preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un smart TV la nivelul anilor aceştia. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design modern cu un stativ foarte aspectiv.

Păreri pro şi contra

Modelul Philips 49PUS8303/12 e unul care vine cu un ecran de 123 centimetri a cărui rezoluţie e de 3840×2160 pixeli (4K/UHD). Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune de 178 grade… caracteristici unui panel IPS.
Nu doar imaginea e una ok, ci şi sunetul întrucât vorbim despre sunet cu caracteristică dts. Acest lucru presupune că sunetul se aude din fişiere mkv.
Tunerul digital e unul triplu DVB C/T2/S2. Prin intermediul acestuia o să reuşiţi să vizionaţi posturi TV la calitate superioară, adică la calitate digitală/HD.
La Internet acest model se poate conecta cu sau fără fir, cea mai stabilă conexiune fiind cea prin fir.
Ca porturi are 4 HDMI, 2 USB, LAN, slot CI+ şi altele. Prin intermediul acestora o să puteţi conecta mai multe tipuri de aparate ori medii de stocare (harduri externe, memorii USB etc).
Televizorul poate fi montat pe perete prin intermediul unui suport Vesa 200×200, dar având un stativ care arată foarte bine nu cred că va fi nevoie de aşa ceva.
În zoua de azi clasa de eficienţă energetică e foarte importantă, iar în cazul acestui model vorbim despre clasa A cu un consum de 89W. Vă daţi seama că TV-ul consumă mai puţin decât ar fi consumat un bec de 90W.
Ca oricare aparat smart şi acesta are o memorie suficientă de 16GB.

Televizorul de faţă e unul care se recomandă prin o mulţime de lucruri utile, printre acestea fiind playerul avansat, sistemul Android, rezoluţia 4K şi nu în ultimul rând aspectul plăcut (la care contribuie în mare parte şi Ambilight).

Te-ar mai putea interesa