Philips 49PUS7809/12, televizor Ultra HD

Și cei de la Philips au scos televizoare 4K, iar un astfel de model e Philips 49PUS7809/12. Se adresează celora care vor un televizor nou al anului 2014 cu suport 3D și soft Smart. Ecranul are o rezoluție 3840 x 2160, iar din această cauză televizorul e dotat și cu procesor de tip quad core.

Costul de achiziție nu e deloc mar deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un televizor cu multiple lucruri utile cum ar fi Ambilight, rezoluția mare și un sunet foarte bun.
Dacă te interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături, dar și din clipul de la final.

TV-ul
TV-ul

Pe partea de specificații acest model are un ecran mare de 49 inci (123 centimetri) cu rezoluție Ultra HD și o imagine foarte fluentă mulțumită PMR-ului de 600 Hz. Chiar dacă ecranul e unul mare, iar rezoluția foarte ridicată, consumul de curent e undeva la 69W, deci deloc mare.
Un impact destul de mare asupra imaginii îl are și tunerul digital cu suport pentru cablu, televiziune terestră și satelit. Datorită acestui tuner o să puteți viziona posturi HD la calitate superioară.
Softul e unul avansat deoarece vorbim despre browser de Internet, aplicații și altele. Pentru conectarea la net vă puteți folosi de multiple porturi, chiar și wifi care e unul dual band.
Pentru a utiliza capacitatea 3D la maxim te poți folosi de cele 4 perechi de ochelari care sunt livrate la pachet.

Sunt multe lucruri bune la modelul acesta, de la porturi și până la calitatea imaginii, iar eu cred că cele mai importante sunt suportul 3D, Ambilight 2 și imaginea de calitate.
Din păcate are foarte multe funcții care l-ar putea da peste cap pe unul care nu e obișnuit cu telefoane inteligente ori chestii asemănătoare.

E unul dintre cele mai ieftine televizoare cu uluitoarea rezoluție 4K, însă nu știu dacă o să aveți cu ce să o testați deoarece nu prea sunt filme la această calitate. 🙁
Am pus alături un preview pentru a vă face o părere despre cum arată modelul de față.

Te-ar mai putea interesa