Philips 49PUS6482/12, model seria 6482 cu Ambilight 3, Android și 4K

Philips 49PUS6482/12 e un televizor de 123 cm cu rezoluție 4K și un ecran foarte subțire (ultra slim). Are suport HDR pentru ca dvs. să puteți vedea imagini la cea mai bună calitate posibilă, iar tunerul digital e unul foarte bun.
Acest televizor se adresează celora interesați de un aparat care să poată fi utilizat pentru realizarea unui home cinema acasă întrucât cu ajutorul lui poți savura divertisment din absolut orice sursă.

Modelul acesta din seria 6482 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Poate fi pus pe un perete prin intermediul unui suport care să fie compatibil Vesa 200×200, iar în acest fel facem mai mult loc în cameră.
Cred că se poate vedea din imaginea de alături că e vorba despre un televizor argintiu care se va integra perfect în peisaj.


Caracteristici

Televizorul 49PUS6482/12 e un model nou de la Philips dotat cu procesor quad core, Ambilight 3, soft Android și rezoluție UHD.
Generațiile anterioare erau dotat cu procesoare dual core, dar acum vin cu quad așa încât totul să ruleze fluent.
Ambilight 3 reprezintă lumina ambientală care e pe 3 laturi. Acest lucru e caracteristic doar televizoarelor Philips.
Imaginea e una de calitate foarte bună deoarece are PPI de 1300, acesta fiind un cumul între UHD, HDR și alte lucruri care fac ca imaginea să fie de calitate.
Softul care echipează acest TV e Android versiunea 6. E o versiune făcută special pentru acest fel de televizor așa încât totul să ruleze fluent.

Păreri pro și contra

Dacă sunteți interesați de un televizor care să afișeze o imagine de calitate bună atunci acest televizor ar fi foarte bun. Mai mult de atât, TV-ul vă lasă să vă uitați la conținut din orice sursă. În ziua de azi nu mai contează doar calitatea imaginii, ci și ca televizorul să aibă un soft cât mai bun.

Concluzie

Acest televizor se adresează persoanelor interesate de un aparat care să arate bine dpdv vizual, care să afișeze imgini clare și care să poată fi utilizat pentru intrat pe net.
Din clipul alăturat puteți vedea mai multe legat de acest televizor sau de seria din care face parte.

Te-ar mai putea interesa