Philips 48PFS8209, televizor LED 3D cu Android

Philips 48PFS8209 e un televizor LED ceva mai diferit față de ce am văzut până acuma. Are sistem de operare Android, Ambilight 4, un design elegant, sistem audio performant, caracteristici video bune etc. Din poza de jos se poate observa televizorul și cu siguranță ar arăta splendid în sufrageria voastră. Dacă nu vi-l permiteți, puteți opta fie pentru un model mai mic ori pentru un televizor din altă serie. Mai există și varianta ratelor fixe, adică a unei alte surse de finanțare. Poate fi o investiție bună pentru cei care vor cât mai multe gadgeturi prin sufragerie și nu vor simple gadgeturi, ci cu cât mai multe tehnologii.

Puteți instala alte aplicații din magazinul Google Play, puteți chiar să vă jucați jocuri ori să navigați pe browserul web al acestui televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Acest LED face parte din gama 2014, adică a fost lansat recent alături de alte modele și există serii similare dar care vin cu un design diferit. Pe partea de sunet are: difuzoare stereo de 30W, sunet clar, ajustare automată volum, Ambi wOOx și altele. Ecranul unui televizor din segmentul premium trebuie să fie destul de avansat ca și dotări, iar acesta are o iluminare bună, oferă multe detalii datorită rezoluției ridicate și refresh de 800Hz. Deci claritatea imaginii nu va fi pusă la îndoială iar când imaginea se schimbă brusc.

Tunerul TV e unul destul avansat deoarece e de tip DVB-T/T2/C/S/S2. Oricum puteți viziona posturi TV chiar și online. Pe lângă numărul mare porturi, acest televizor are chiar și wireless. Deci nu e nevoie de un cablu LAN pentru conectare la internet, ci e nevoie doar de un router wireless.

Plusuri: cameră web integrată, are 2 tunere, arată destul de bine, WiFi, partea software, porturi destule etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 48PFS8209 e o alegere destul de performantă deoarece are toate acele dotări speciale. Oferă cam tot ce vă puteți dori de la un televizor dar și altele. Jos e o prezentare a părții software, dar cu siguranță există multe clipuri de prezentare cu televizoare similare. Dacă sunteți interesați de aspectul său, e destul de slim și plăcut.

Te-ar mai putea interesa