Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 48PFS8109, televizor cu Android

M-am gândit să scriu despre Philips 48PFS8109 deoarece e un televizor cu Android care excelează la toate capitolele. E un televizor din 2014 care are integrat wireless, circa 2,7GB spațiu pentru aplicații Android și tuner digital capabil. Ecranul de 48 inci face acest televizor unul foarte bun pentru filme și pentru alte sarcini.

Dacă te interesează costul de achiziție atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent… lucru vizibil din clipul de la final. Cred că se va vedea că are și browserul Chrome, lucru care te va ajuta să intri pe site-urile preferate.

Așa arată

Așa arată

Specificații care ne interesează la aparatul acesta ar fi diagonala de 121 centimetri, tunerul digital triplu, capabilitatea 3D și sistemul de operare foarte avansat (extensibil cu aplicații și jocuri). Gândește-te că acum pentru a te informa de pe Internet nu mai ai nevoie de telefon deoarece televizorul are un sistem de operare la fel de avansat precum cel al unui telefon ori al unui calculator.
Senzația, când o să te uiți la un film, o să fie fără egal deoarece aparatul are Ambilight 4 (pe patru laturi). Iar, acest Ambilight e o lumină ambientală care te va ajuta foarte mult la a savura filme la intensitate maximă.

Avantajul principal al achiziționării unui televizor Philips cu Android ar fi în primul rând sistemul de operare și mai apoi hardware-ul. Anul trecut se vorbea că LG va face primul televizor cu Android, dar până la trecut au trecut pe webOS, urmând ca primul să fie Philips. Prin acest lucru cei de la Philips se vor face remarcați și mai mult ca sigur că vor ajunge în topul vânzărilor.
Singurul minus ar fi că rezoluția maximă suportată nu e 4K, ci Full HD.

De final pot recomanda acest televizor tuturor celora care vor ceva unic și care să ajute la accesarea informației de pe Internet atunci când ești în fața TV-ului.
Alături e un preview în maghiară care te va ajuta să înțelegi mai bine funcționalitatea Androidului pe acest aparat TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu