Philips 48PFS6909, televizor smart

Philips 48PFS6909 e un televizor al anului 2014 care se evidențiază prin faptul că e smart, că are wireless integrat, suport 3D, tuner digital triplu și PMR de 600 Hz. Chiar dacă tunerul e unul foarte avansat trebuie precizat faptul că doar partea DVB C e utilă întrucât nu avem televiziune digitală terestră la noi în țară.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar costă puțin, ci și arată foarte bine. Evident că softul smart e unul foarte util deoarece o să aveți acces la diferite servicii

Televizorul
Televizorul

Ecranul acestui televizor e unul de 48 inci (122 centimetri), iar din această cauză pot spune că televizorul e foarte bun și pentru meciuri și jocuri. Rata de refresh de 600 Hz nu e utilă doar la filme 3D, ci și la jocuri.
Televizorul e dotat și cu Ambilight pe două laturi (de aceea i se zice Ambilight 2), acest lucru fiind foarte bun pentru o atmosferă plăcut atunci când vizionați un film.
Evident că o să vă încânte suportul Netflix și Spotify, dar cred că știați că în mod normal în România nu avem acces la așa ceva. Pentru conectarea la aceste servicii e nevoie de ceva VPN și s-ar putea ca vitezele la net să scadă, iar stream-ul să sacadeze.
Playerul integrat e unul bun și va face o foarte bună concurență playerelor externe.

Lucruri pe care o să le apreciezi la modelul acesta sunt prețul nu prea mare, că arată bine, tehnologia integrată, că e ușor de folosit și puterea consumată care-i mică.
Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut sistem de operare Android. Oricum, dacă nu vreți să vă jucați jocuri Android atunci nu v-ar fi ajutat prea mult acest OS.

În concluzie pot spune despre TV-ul acesta că e unul foarte avansat din toate punctele de vedere, iar dacă rezoluția suportată era 4K și avea OS Android atunci era un televizor de top. Că are 3D nu e mare lucru deoarece pe mine nu mă încălzește cu nimic că are așa ceva deoarece nu pasionează filmele 3D.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Philips 48PFS6909, televizor smart”

  1. Prețul TV-ului de la eMAG e valabile până marți 2 decembrie. Deci prețul de 2999 lei mai e valabil vreo 14 ore (acum fiind ora 9 dimineața). Însă nu e exclus ca promoția să se extindă până pe 3 decembrie ori mai mult.

  2. Buna ma gandeam sa achizitionez televizorul acesta, momentan am un Philips 46PFL9705H/12, si as vrea sa il vand sa imi iau pe acesta poti sa imi spui te rog ce parere ai tu, se merita sau e o afacere proasta?

Comentariile sunt închise.