Philips 48PFS6609/12, televizor LED 122cm

Pentru cei interesați de un televizor cu ecran de peste 122 centimetri recomand modelul Philips 48PFS6609/12 care e un aparat TV dotat cu Ambilight 2, suport 3D (conversie 2D în 3D) și soft smart. Din păcate nu vine cu rezoluție 4K, ci doar cu rezoluție 1920×1080 pixeli care e mai mult decât suficientă pentru filmele din zilele noastre.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat tehnologic care arată bine și furnizează o imagine de o calitate superioară. Aspectul său poate fi văzut din imaginea de alături. Poți observa că e vorba despre un aparat TV cu un design unic față de generațiile anterioare și că nu e o clonă după televizoare LG ori Samsung… cum e cazul la alți producători.

Televizorul
Televizorul

Televizorul acesta e unul numai bun pentru filme 3D și diferite jocuri deoarece are un refresh de 400 Hz, fiind vorba despre un PMR. Ecranul e foarte mare de 48 inci (122 centimetri), iar rezoluția Full HD o să vă fie de folos în cazul în care doriți să vizionați filme 720p ori 1080p.
Procesorul dual core alături de PMR-ul 400 Hz vor furniza niște imagini fără lag (sacadări). Din această cauză poți utiliza televizorul pentru vizionarea de filme 3D și pentru jocuri de pe console care pot fi conectate la unul dintre cele 3 HDMI-uri.

Avantajele achiziționării unui astfel de televizor o reprezintă prezența Ambilight (nu o să găsești așa ceva la niciun alt brand), că vine de la un producător european și accesoriile incluse (ochelari 3D care dacă i-ai cumpăra separat ar costa mult).
Probabil că singurul minus al unui astfel de televizor ar fi că nu are rezoluție 4K, dar oricum în momentul de față nu găsești prea multe filme cu această rezoluție.

De final pot să zic despre acest televizor că e perfect dacă vrei să te uiți cu el la filme Blu-ray ori la diferite transmisii digitale (deoarece e dotat cu tuner triplu). Normal că îi poți atașa diferite dispozitive așa încât să beneficiezi de sunet de calitate (printr-un sistem audio 5.1) ori prin atașarea unui player Blu-ray.

Te-ar mai putea interesa