Philips 47PFS7509, TV 119 cm

Philips 47PFS7509 este unul dintre cele mai avansate televizoare de pe piață întrucât are PNM de 800 Hz, soft smart (cu browser șu suport pentru diverse servicii online) și suport 3D (normal că în pachet avem incluși și ochelarii). E un aparat care se adresează în principal celora care vor un produs de calitate și care să aibă integrate lucruri utile care te ajută să vezi filme de pe net, de pe stick ori emisiuni la cea mai bună calitate (grație tunerului digital).

Spre surprinderea mea, acest televizor nu are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un televizor avansat care e dotat cu caracteristica specială Ambilight 3.
Aspectul televizorului poate fi admirat de alături, iar din imagine poți vedea că e un televizor care arată excelent.

Aparatul
Aparatul

Niște specificații care te-ar interesa ar fi ecranul mare de 47 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, softul smart, sunetul calitativ și multitudinea de porturi. În ziua de azi vedem foarte multe televizoare cu suport 4K, dar nu e cazul acestui Philips deoarece inginerii de la acest brand s-or fi gândit că nu are rost să integreze o tehnologie care încă nu e așa de populară. Softul modelului acesta e unul capabil și te va ajuta să intri pe net și să folosești Skype ori diferite rețele de socializare.
Legat de sunt chiar nu m-aș fi așteptat ca un model slim precum acesta să vină dotat cu subwoofer de 50W și cu o ieșire de sunet de 50W RMS.

Plusurile modelului acesta ar fi multitudinea de tehnologii incorporate, că are multe porturi (4 HDMI-uri, wireless integrat, două USB-uri și altele), o imagine de foarte bună calitate și sunet ok.
Contra achiziției ar putea fi doar lipsa suportului 4K, dar dacă e să ne gândim bine atunci vedem că acest lucru nu ar ajuta prea mult întrucât pe piață nu sunt prea multe filme la această calitate.

De final pot spune legat de acest televizor că e unul foarte avansat tehnologic, chiar dacă nu are Android, iar imaginea e de o calitate ireproșabilă.
Mi-aș fi dorit să postez și un video review, însă în acest moment nu există așa ceva disponibil.

Te-ar mai putea interesa