Philips 47PFS7109/12, TV cu Amblilight și ecran 119cm

Philips 47PFS7109/12 e un televizor foarte bun pentru cineva în căutarea unui model 3D cu o diagonală de 47 inci (în centimetri vine aprox 119 cm) și software smart. E un model din gama 2014 care incorporează port wireless și Ambilight versiunea 2.
De la început trebuie precizat legat de acest TV că e adresat celora care au un buget peste medie deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». }n cazul în care bugetul tău nu e chiar așa de mare atunci îți recomand ca alternativă modelul 42PFS7109/12.

Alături e și o imagine cu acest model, imagine din care poți vedea mai bine cum arată. Poți observa că are un picior destul de interesant ca aspect, iar dacă nu-ți place atunci poți să montezi aparatul pe un perete și astfel scapi de picior.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de detalii tehnice putem spune că se descurcă foarte bine deoarece are suport 3D (conversie 2D în 3D și 600 Hz PMR) și rezoluție 1920×1080 pixeli. Nu ar fi stricat dacă ar fi avut suport 4K, mai ales că diagonala ecranului e numai bună pentru așa ceva, dar e bine și așa.

Aparatul acesta nu doar are un preț normal (zic eu), ci vine cu multe dotări și accesorii (cum ar fi 4 perechi de ochelari, browser avansat numit Open Interne browser și procesor dual core), iar aspectul său e unul ok… din punctul meu de vedere.
Ca minusuri aș menționa lipsa suportului 4K (e ceva minor) și că nu are un soft ceva similar Android.

Pe sfârșit de articol trebuie să spun că acest model e unul destul de avansat tehnologic și care te va ajuta să vezi filme la calitate 1080p, iar dacă vrei să urmărești transmisii digitale atunci în acest sens te va ajuta tunerul digital triplu.
Am pus alături și un clip pentru a vedea cum arată un TV cu caracteristica Ambilight, o caracteristică pe care o întâlnim doar la televizoarele Philips. (Normal că poate fi portată și la alte mărci, dar despre asta nu vreau să intru în detalii.)

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 47PFS7109/12, TV cu Amblilight și ecran 119cm”

  1. Am o mare rugaminte…
    La un tv philips 47pfs7109/12, va rog sa-mi dati si mie pas cu pas cum conectez portul wirelless al tv la un router TP LINK.(la mobil si tableta am semnal, in schimb la tv nu reusesc sa ma conectez la net)
    Cu stima
    NICO

  2. Sal, pote ma poti ajuta si pe mine,am cumparat acest tv si daca vreau sa accesez google cere sa fac un up date la Abdobe ,dau accept si tot incarca dar nu reuseste nimic,daca accessez site-ul youtube.com (si nu doar) abia merge in timp ce de pe app youtube merge brici, are intrziere mare la comanda, crezi ca ar trebuii sa-l duc inapoi? Multumesc anticipat

Comentariile sunt închise.