Philips 47PFL6008, Smart TV 3D cu Ambilight

Philips 47PFL6008 e unul dintre puținele model cu lumină ambientală de pe piață și spun asta deoarece doar Philips oferă o astfel de tehnologie pe televizoarele sale. Oferă o experiență unică împreună cu tehnologia 3D fie că vizionați un film fie că vă jucați. Apreciez că oferă un design destul de unic adică nu seamănă cu cea oferit de Samsung. Se adresează celor care au avut un televizor mare dar care nu a oferit atâtea dotări și funcții. Multe dintre ele se datorează faptului că e un Smart TV. Nu e chiar accesibil, de aceea trebuie să faceți un efort financiar considerabil. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul poate da impresia că ecranul plutește, de aceea nu aș vedea de ce ați mai lua și un suport pentru a-l monta pe perete.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e cea LED și e destul de bună pentru cei care doresc o luminozitate decentă, culorii vii și un contrast decent. Caracteristicile de imagine sunt mult peste așteptări astfel că nu am ce să-i reproșez în special că rata de refresh e de 500Hz. Pe partea de sunet are difuzoare puternice, Pure Bass, sunet clar și altele. Cu toate acestea nu mai e nevoie de un sistem audio. Bineînțeles nu se compară cu unul de înaltă fidelitate.

Diagonala de 117 cm ori de 47 inci mi se pare mai mult decât suficientă iar televizorul nu e prea mare pentru o eventuală măsuță. Alte caracteristici de imagine sunt: contrastul dinamic de 500000 la 1, aspectul lat, conversia 2D-3D, 500 Hz etc. Lista e ceva mai lungă dar nu are rost să vi le spun pe toate. la fel și la capitolul porturi: Scart, patru HDMIuri, trei USBuri 2.0, port LAN etc.

Caracteristicile acestui Smart TV sunt cele cunoscute și de la alte televizoare: aplicații, servicii web ca YouTube, Social TV, browser web, magazin de aplicații și de filme. Apreciez că pachetul vine cu 4 perechi de ochelari, pentru toată familia.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: 4 perechi de ochelari 3D incluse, două tipuri de telecomenzi, wireless, aplicații, design elegant, Ambilight, 500 Hz etc.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest televizor Philips 47PFL6008 e unul dintre cele mai mari din această serie și nu e vorba de o serie obișnuită, ci de una premium. De aceea și costă ceva mai multe decât altele. Pentru a vă face o idee, am pus și un clip cu acesta:

Te-ar mai putea interesa