Philips 47PFL4007H/12

Acest televizor LED Philips 47PFL4007H/12 e unul de 119 cm, cu rezoluție FUll HD și o mulțime de funcții. Numărul mare de funcții se datorează în mare parte faptului că e un Smart TV. Deci puteți viziona filme de pe Net TV, USB, smartphone/laptop sau de pe un media player. Dar și să realizați video-convorbiri (Skype) cu ajutorul internetului. Calitatea imaginii se datorează în mare parte faptului că e un LED și tehnologiei Pixel Plus HD. E ideal chiar și pentru jocuri în special că are PMR 200 MHz ca la restul modelelor din această serie (unele au chiar și 400 MHz). 47PFL4007H/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificații tehnice

Pe partea de audio un astfel de televizor vine cu două boxe incorporate, sunet clar, Incredible Surround, AmbiwOOx și echilibrare automata a volumului. Diagonala sa măsoară 119 cm și deci e normal să vină cu o rezoluție Full HD, o luminozitate de 400 cd/mp și Perfect Motion Rate 200 MHz. Tunerul TV e unul DVB-T/C și deci e unul foarte bun care e însoțit de o intrare pentru antenă. Playerul său multimedia e destul de avansat deoarece redă o listă mare de fișiere media (video/foto/audio) cu ajutorul porturilor USB (sunt trei). deci puteți opta fie pentru o memorie USB fie pentru un HDD extern.

La capitolul conectivitate acest Philips 47PFL4007H are intrare PC, trei USBuri 2.0, LAN, WLAN Ready (deci are nevoie de adaptor), patru HDMIuri, slot CI+ etc. Consumul său poate să ajungă la 62 W și deci e mult mai mic decât a unei plasme. Poate fi folosit ca și un monitor pentru calculator sau ca un ecran mai mare în caz că aveți un filme pe laptop sau netbook și care doriți să-l vizionați. O parte din caracteristicile sale speciale sunt: browser DLNA și USB, înregistrare USB, Net TV, senzor de lumină etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: senzorul de lumină reglează luminozitatea ecranului în funcție de luminozitatea din cameră, are o diagonală destul de mare, vine cu toate porturile, design-ul său e unul foarte elegant și poate fi folosit perfect cu o consolă.

Minusuri: nu are Wi-Fi Direct, dar are LAN (pentru a vă conecta la internet).

Concluzie

Acest Philips 47PFL4007H/12 e un model fără tehnologie de conversie2D-3D dar se poate opta fără probleme pentru un media player cu conversie a imaginii. În rest nu-i prea lipsește nimic iar la capitolul funcționalitate stă foarte bine, motiv pentru care-l recomand.

Te-ar mai putea interesa