Philips 47PFL3007H/12, televizor ieftin de 119 cm

Philips 47PFL3007H/12 e un televizor foarte bun dacă vă interesează doar diagonala și designul. Claritatea imaginii e bună având în vedere rata de refresh de 100 Hz iar contrastul dinamic e bun. designul e reușit deoarece are un suport subțire, margini înguste iar suprafața e negru-lucioasă. Are multe alte caracteristici bune cum ar fi rezoluția, numărul de culori, tehnologiile de imagine și de sunet. Alternative nu prea sunt deoarece modelele noi aduc doar caracteristici mai bune, iar dacă voi vreți o diagonală generoasă, acesta ar fi o alegere. Nu mai sunt multe modele lansate anul trecut care ar putea fi alegeri bune. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată bine din orice unghi l-ați privi, iar designul e mia mult decât plăcut deoarece e vorba de serie PFL3007H. Bineînțeles sunt multe variante ale acestei serii, cu diagonală mai mare sau mai mică.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Pe partea de audio are difuzoare de 10W, ajustare automată a volumului, sunet clar și altele. Apreciez că vine cu difuzoare incorporate de 10 W deoarece nu mai e nevoie de boxe suplimentare atunci când vizionați un film. Pe partea de imagine oferă cam ce am prezentat sus, dar oferă și următoarele: luminozitate de 400 cd/mp, aspect wide, PMR 100 Hz etc. rata de refresh poartă alte denumiri când e vorba de alți producători dar trebuie să știți că e vorba de aceeași caracteristică care îmbunătățește imaginea (înlătură pe cât posibil imaginile blurate).

E dotat cu player integrat care poate deveni util cât timp nu aveți un media player extern. Bineînțeles, nu oferă la fel de multe funcții ca și un Smart TV dar ca și preț, diagonala și imaginea sunt peste medie. Porturile acestui model sunt HDMIurile, Scart, VGA etc.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: Pixel Plus, Audio Return Channel, EasyLink și teletext 1000 pagini. Pentru cât, costă oferă multe specificații bune și avantajul oferit de modelele anului precedent, este prețul mai atractiv.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, diagonală de 47 inci, rezoluție 1080p, contrast bun, PMR de 100 Hz (bun pentru un model din 2012), difuzoare de 10 W fiecare și altele.
Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Acest Philips 47PFL3007H/12 nu e cel mai performant ori dotat model dar într-o sufragerie mare aveți nevoie de un TV mare. Jos e o prezentare a mai multor modele din serii „înfrățite” (adică oferă caracteristici similare ori vin pe alb).

Te-ar mai putea interesa