Philips 47PFH6309, TV 119cm

Philips 47PFH6309 e un televizor cu o diagonală de 47 inci și cu soft smart din anul 2014, iar motivele pentru care ar trebui să îl cumperi ar fi prezența Ambilight 2, procesorul rapid de tip dual core, PMR-ul de 200 Hz și suportul 3D (cu conversie 2D în 3D).
Datorită acestor caracteristici pot spune că e un televizor destinat celora care vor să urmărească un meci la calitate HD (vine cu tunere digitale) ori care vor să vadă un film la calitate Blu-ray de pe un stick ori hard extern.

Costul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor modern cu ochelari 3D la pachet și cu wi-fi integrat. Datorită faptului că are wireless pot spune că e un TV ușor de conectat la net. Însă, cred că cel mai bine ar fi să-l conectați la net prin intermediul unui cablu.

TV-ul
TV-ul

Pe partea de specificații acest model pot spune că e unul foarte avansat deoarece rezoluția suportată e de 1920×1080 pixeli, vine cu porturi de rețea, suport 3D și lumină ambientală pe două laturi (Ambilight). Datorită faptului că are multe porturi poți conecta o multitudine de dispozitive la el. Dacă nu știi la ce folosesc porturile USB atunci trebuie știut că acestea sunt pentru playerul integrat.

Plusurile acestui model ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea crescută, disponibilitatea tunerelor digitale și hardware-ul la zi (procesor dual core, unghiuri de vizibilitate ok etc).
Ca minusuri aș menționa lipsa suportului 4K și că nu are soft Android (au apărut televizoare Philips cu acest OS, dar costă undeva la 10000 de lei, dacă nu mă înșel).

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte bun din toate punctele de vedere, iar pe banii dvs primiți exact ceea ce plătiți. Evident că nu ar fi fost rău un OS mai avansat precum Android, dar cu timpul o să avem și așa ceva. Am menționat că pe piață există deja astfel de televizoare doar că au prețuri ceva mai mari.

Te-ar mai putea interesa