Philips 46PFL9707

Acest televizor LED Philips 46PFL9707 e unul dintre cele mai bune televizoare al anului 2013 datorită calității imaginii și tehnologiilor de pe el. Bineînțeles, un astfel de televizor vine cu tehnologie 3, diagonală mare, e un Smart TV și PMR ridicat. Designul e o altă caracteristică a acestui televizor și ar trebui luată în considerare având în vedere că e pe argintiu iar marginile sunt înguste. deci va da un plus de eleganță și apreciez că unii producători optează și pentru alte culori. Atât calitatea imaginii cât și cea a sunetului sunt impecabile, iar la capitolul audio oferă două difuzoare de 20W fiecare. Deci nu e nevoie neapărat de un sistem audio performant în caz că aveți o cameră spațioasă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Atât din poza de jos cât și din clipul de la sfârșit se poate observa că e vorba de un model din clasa premium. Dar se vede și mai bine vizionând clipul de la finalul articolului.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul LED e superb pentru cei care au o cameră luminoasă iar dacă vă interesează ceva cu contrast mai bun și cu nuanțe de negru mai profunde. Are o diagonală de 46 inci care o puteți afla și din codul său. Pe partea de imagine oferă tehnologie de conversie a imaginii, contrast de 150 milioane la 1, PMR 1200 Hz, aspect wide, luminozitate de 450 cd/mp și alte tehnologii. Chiar dacă are player multimedia integrat, poate reda filme chiar și prin DLNA, prin HDMI sau de pe internet (prin browserul web ori NetTV).

Pe partea de conectivitate are mufă LAN, tehnologie wireless, porturi HDMI, USBuri, VGA, audio etc. O altă caracteristică care trebuie menționată e Ambilight Spectra XL care e cea mai nouă tehnologie și culorile se adaptează în funcție de culoarea peretelui. Are și alte caracteristici speciale: înregistrare USB+pauză, aplicații, browser web, browser web, Wi-Fi Smart Screen și EasyLink.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți naviga pe web prin intermediul browserului web, vine cu ochelari 3D (ar fi fost ideal dacă erau 4 perechi incluse), imagine foarte clară, puteți folosi smartphone-ul ca telecomandă etc.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest Philips 46PFL9707 e un televizor performant și numai bun pentru o sufragerie mare. Se adresează celor care vor să stea pe internet, să vizioneze filme 3D de pe smartphone ori de pe web. Jos am postat prezentarea sa:

Te-ar mai putea interesa