Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 46PFL7007K/12

Acest televizor LED 3D Philips 46PFL7007K/12 e un model recent lansat în România și e un Smart TV foarte reușit. Spre deosebire de prodecesoarele sale acesta vine Ambilight și un finisaj argintiu. Deci aveți un motiv în plus să optați pentru un astfel de televizor decât pentru un LG sau Samsung. Trebuie să știți că e vorba de tehnologia Ambilight Spectra 2 care oferă nuanțe de culori apropiate de cele ale imaginii oferite de TV. La aceasta se mai adaugă și tehnologia 3D care oferă o experiență unică pentru cei care nu au avut un tv cu conversie a imaginii. Din păcate în pachet veți găsi doar o pereche de ochelari, motiv pentru care vă recomand să mai achiziționați încă trei perechi. 46PFL7007K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Televizorul

Din spate

Specificaţii tehnice

Ecranul său e unul de 117 cm, diagonală care corespunde pentru 46 de inci (e evident din codul său). E vorba de un LED cu tehnologie de conversie a imaginii, motiv pentru care puteți viziona filme sau juca jocuri fără a fi în format 3D. Conversia o face automat TV-ul dar îl puteți folosi ca unul obișnuit, dar ar fi păcat să nu profitați de acea tehnologie. Pe partea de audio are două difuzoare de 20 W fiecare, sunet clar, echilibrare automat volum etc. Deci are difuzoare mult mai puternice care rezultă într-o sonorizare excelentă. Tunerul TV e unul performant și poate reda posturi TV HD.

Playerul multimedia integrat poate reda diverse fișiere media prin intermediul USB-ului și deci aveți nevoie de un mediu de stocare extern cu interfață USB. Philips 46PFL7007K are conectivitate atât WLAN cât și LAN pentru a accesa internetul. Pe lângă acestea are port VGA, multe HDMI-uri, USBuri etc. Deci e un model funcțional la care puteți conecta un PC, o consolă, tabletă sau media player. Prin intermediul DLNA, puteți viziona conținut media de pe tabletă sau smartphone. Unele dintr aceste caracteristici sunt standarde pentru Smart TV-urile de anul acesta. Din păcate în pachet veți găsi doar o pereche de ochelari care mi se pare ciudat pentru că nu e vorba de un model prea accesibil și cu siguranță îl veți lua pentru familie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: difuzoare incorporate puternice, poate reda filme fără să aveți un player multimedia extern, conversie 2D-3D, vizionare posturi TV online, arată foarte bine etc.

Minusuri: o pereche de ochelari 3D.

Concluzie

Acest Philips 46PFL7007K/12 e un TV al anului 2012 și care se potrivește perfect în orice sufragerie/dormitor. Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută deoarece diagonala sa e satisfăcătoare și calitatea imaginii e splendidă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu