Philips 46PFL6606H/12

Televizorul LED Philips 46PFL6606H/12 e un televizor de circa 116-117 centimetri (mai mare decât a lui 32PFL6606H/12) și ar fi recomandat de faptul că e un Smart TV, un Internet TV și de specificațiile sale tehnice cum sunt ecranul cu suport Full HD, timpul de răspuns de două milisecunde, cele două difuzoare de circa 30W RMS împreună, tunerul digital, intrările HDMI, VGA și USB-ul playerul multimedia.Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și sunt de păerere că e un preț destul de bun pentru un TV premium.

Poze

Din faţă
Legat la Player

Specificaţii tehnice

Philips 46PFL6606H/12 e un televizor LED LCD cu o diagonală de 46 inci, adică 117 centimetri. Ecranul e de tip Smart LED TV cu Pixel Plus HD. Ca orice televizor și acesta are suport Full HD grație rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. Aspectul imaginii e de 16 pe 9, contrastul e de jumătate milion la 1, o frecvență de 400 herți la 1 și un timp de răspuns de două milisecunde. Sunetul e reprezentat de două difuzoare de 14W fiecare, iar sunetul are niște caracteristici superioare cum ar fi Ambi Woox, echilibrarea automată, sunetul clar, controlul înaltelor și joaselor și incredible surround. Are integrat un player multimedia pe USB și un tuner digital capabil. Playerul multimedia poate reda și fișiere mkv deoarece TV-ul are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli.
Printre conexiuni se numără USB, HDMI și LAN. (Există și posibilitatea atașării a unui adaptor wireless.) E un Internet TV și asta se poate vedea prin faptul că are conexiuni de rețea și un browser cu ajutorul căruia puteți vizita magazine video online și diferite pagini de ‘net. Televizorul cântărește undeva la 16-20 de kilograme și nu cred că e dificil de montat de către două persoane.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LED, e un Smart și Internet TV, poate fi controlat cu un telefon inteligent, cu o tastatură sau cu un maus, imaginea e deosebit de cursivă, playerul poate reda mkv-uri, are tuner digital, iar designul extern e foarte reușit.
Contra: nu are suport 3D.

Preţuri (cel mai mic preţ)

4319 lei e un preț aproximativ pentru acest TV, dar având în vedere că detaliile tehnice sunt de top cred că merită.

Alternative

32PFL6606H/12 e o alternativă destul de bună la acest TV, dar din punct de vedere financiar deoarece e mai ieftin.

Concluzie

Televizorul LED Philips 46PFL6606H/12 e un televizor pentru persoanele care vor ce e mai nou în casă, iar acest Philips sunt mai mult ca sigur că nu-i va dezamăgi dacă sunt pasionați de filme Blu-ray, jocuri pe consolă ori programe TV HD.

Te-ar mai putea interesa