Philips 46PFL5605H/12

Televizorul LED Philips 46PFL5605H/12 de 117 centimetri e pentru acele persoane care vor un televizor mare și cu dotări decente. Nu e cel mai tare televizor al momentului dar e bun pentru vizionarea meciurilor, filmelor Blu-ray și jocuri. Pasionații de jocuri trebuie să știe că TV-ul 46PFL5605H/12 are un PMR de 100 herți ceea ce nu e ideal pentru gaming, dar e bun. Dotările de fițe cu care vine acest aparat ar fi ecranul LED, suportul Full HD, 3 HDMI-uri, tuner digital și playerul multimedia. (Normal că are mult mai multe dotări, dar acestea sunt cele mai importante). Legat de playerul multimedia trebuie să știți că nu e chiar la fel de performant ca un player dedicat deoarece s-ar putea să nu redea toate tipurile de fișiere, dar televizorul având suport FullHD mă gândesc că nu va avea probleme cu redarea mkv-urilor.

Prețul televizorului nu e mare deoarece nu are suport 3D. Prețul bun Vezi prețul special de azi . Poate spuneți că e un pre mult prea mare pentru un televizor dar ecranul de 46 de inci este imens și face toți banii.

Poze

Așa arată

Meniul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

46PFL5605H/12 e un model nou de televizor și vă va încânta cu designul său exterior reușit și cu meniurile sale foarte bine realizate. Ecranul de 46 inci e realizat cu tehnologie LED și e optim pentru vizionarea filmelor de pe laptop deoarece puteți conecta unul (cum e MSI CR620-1065XEU) prin HDMI.

Ecranul lui 46PFL5605H/12 are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli și un timp de răspuns de 2 milisecunde. Timpul de răspuns îl fac un televizor ideal pentru jocuri doar cu setările corespunzătoare.

Are integrate un player multimedia și un tuner HD. Tunerul HD e pentru vizionarea programelor digitale, iar playerul poate reda clipuri MPEG4. S-ar putea ca acest player să n redea toate formatele posibile deoarece până la urmă e unul integrat.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul modelului 46PFL5605H/12 e mare, consumul de curent nu e mare (datorită tehnologiei LED folosite la ecran), are un timp de răspuns mic și suport FullHD.
Contra: are peste 20 de kilograme. Probabil că era interesant dacă avea LAN și eventual browser pentru a fi considerat un Internet TV, dar e bine și așa.

Concluzie

Philips 46PFL5605H/12 este un televizor care încorporează multă tehnologie (nu are 3D sau conexiuni de rețea) și asta o să o puteți vedea și din clipul de alături unde e să vedeți un video review decent.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu