Philips 46PFL5605H/12

Televizorul LED Philips 46PFL5605H/12 de 117 centimetri e pentru acele persoane care vor un televizor mare și cu dotări decente. Nu e cel mai tare televizor al momentului dar e bun pentru vizionarea meciurilor, filmelor Blu-ray și jocuri. Pasionații de jocuri trebuie să știe că TV-ul 46PFL5605H/12 are un PMR de 100 herți ceea ce nu e ideal pentru gaming, dar e bun. Dotările de fițe cu care vine acest aparat ar fi ecranul LED, suportul Full HD, 3 HDMI-uri, tuner digital și playerul multimedia. (Normal că are mult mai multe dotări, dar acestea sunt cele mai importante). Legat de playerul multimedia trebuie să știți că nu e chiar la fel de performant ca un player dedicat deoarece s-ar putea să nu redea toate tipurile de fișiere, dar televizorul având suport FullHD mă gândesc că nu va avea probleme cu redarea mkv-urilor.

Prețul televizorului nu e mare deoarece nu are suport 3D. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Poate spuneți că e un pre mult prea mare pentru un televizor dar ecranul de 46 de inci este imens și face toți banii.

Poze

Așa arată
Meniul

Specificaţii tehnice

46PFL5605H/12 e un model nou de televizor și vă va încânta cu designul său exterior reușit și cu meniurile sale foarte bine realizate. Ecranul de 46 inci e realizat cu tehnologie LED și e optim pentru vizionarea filmelor de pe laptop deoarece puteți conecta unul (cum e MSI CR620-1065XEU) prin HDMI.

Ecranul lui 46PFL5605H/12 are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli și un timp de răspuns de 2 milisecunde. Timpul de răspuns îl fac un televizor ideal pentru jocuri doar cu setările corespunzătoare.

Are integrate un player multimedia și un tuner HD. Tunerul HD e pentru vizionarea programelor digitale, iar playerul poate reda clipuri MPEG4. S-ar putea ca acest player să n redea toate formatele posibile deoarece până la urmă e unul integrat.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul modelului 46PFL5605H/12 e mare, consumul de curent nu e mare (datorită tehnologiei LED folosite la ecran), are un timp de răspuns mic și suport FullHD.
Contra: are peste 20 de kilograme. Probabil că era interesant dacă avea LAN și eventual browser pentru a fi considerat un Internet TV, dar e bine și așa.

Concluzie

Philips 46PFL5605H/12 este un televizor care încorporează multă tehnologie (nu are 3D sau conexiuni de rețea) și asta o să o puteți vedea și din clipul de alături unde e să vedeți un video review decent.

Te-ar mai putea interesa