Philips 46PFL5507K/12

E foarte interesant cât de ieftine au devenit televizoarele 3D cu capabilitate Smart TV, iar televizorul LED 3D Philips 46PFL5507K/12 e un astfel de model. Cel mai tare e faptul că e un model din 2012 foarte capabil. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e de neegalat în opinia mea și poate fi conectat la Internet fără fir deoarece are wi-fi integrat. Teoretic e bun și la jocuri deoarece are PMR de 400 hz, iar dacă aveți filme normal atunci acestea vor putea fi vizionate în 3D pe 46PFL5507K/12 deoarece vin cu convertor 2D în 3D.

Poze

Dacă te interesează un 46PFL5507K atunci trebuie să știi că e de culoare gri și designul e unul caracteristic noii generații de televizoare din 2012 de la Philips. Poate fi utilizat atât la vizionarea filmelor de pe harduri externe, cât și la vizionarea posturilor digitale de la cablu deoarece deține tuner DVB C.

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificaţii tehnice

Fără discuții, 46PFL5507K/12 e un model foarte bun care are o diagonală de 46 inci și asta vine vreo 116 centimetri. O să fie ideal pentru vizionarea meciurilor ori filmelor de orice tip deoarece are o rezoluție foarte mare, iar ecranul are și el o diagonală mare… după cum spuneam anterior. Vine cu conexiuni de rețea și un lucru interesant e faptul că are wireless integrat pentru a vă conecta rapid și fără fire la ‘net.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; are multe dotări folositoare; nu costă deloc mult și în opinia mea are un excelent raport între calitate și preț; greutatea nu e mare, însă eu recomand ca montarea să se facă de către două persoane pentru a nu-i sparge ecranul din prima zi; puterea consumată e undeva la 50W și asta e foarte puțin pentru un TV așa de mare.
Contra: nu am nimic împotriva achiziției unui astfel de gadget.

Concluzie

Dacă vrei un TV nou și foarte capabil atunci îți recomand acest model deoarece e unul al anului 2012. Nu costă mult și vine cu aproape tot ce ți-ai dori de la un TV. Vine și cu facilitatea de a înregistra pe USB și în acest fel puteți înregistra emisiuni ori meciuri pe un hard însă trebuie studiat manualul pentru a vedea concret cum se procedează pentru a înregistra. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată și ar putea fi folosit fără probleme chiar și de un senior ori de un copil.

Te-ar mai putea interesa