Philips 46PFL5007K/12

Un televizor nou de la Philips e modelul 46PFL5007K/12, iar acest televizor LED Philips 46PFL5007K/12 excelează la capitolul calitate a imaginii, dar și la calitatea sunetului. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » vă dați seama că e și Smart TV și având porturi de rețea o să-l puteți conecta la Internet cu sau fără fir. Are 400Hz Motion Rate care vă va oferi o imagine foarte clară.

Poze

Arată destul de mult ca 32PFL5007K/12 și acesta e un design caracteristic televizoarelor Philips la început de an 2012. Ecranul de 116 cm e unul foarte mare și vă imaginați că au un consum ceva mai mare de curent adică de 55W, însă în opinia mea acest consum nu e deloc mare pentru un TV de peste un metru.

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificaţii tehnice

46PFL5007K are un ecran LED de 116 centimetri și o să-l puteți folosi pentru vizionarea filmelor Blu-ray deoarece are suport Full HD. Posturile digitale se vor vedea destul de bine deoarece are tunere DVB C și DVB T. Pentru vizionarea canalelor de la cablu televizorul are tuner DVB-C. O să puteți viziona filme și de pe harduri externe ori de pe calculator deoarece aparatul TV are player multimedia integrat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare pentru un Smart TV de peste un metru; sunetul e aproape la fel de bun ca imaginea; imaginea e de foarte bună calitate și asta datorită tehnologiilor de îmbunătățire a calității imaginii, dar și a ledurilor; garanția sa poate fi mărită la 4 ani; greutatea aparatului nu e deloc mare și astfel va putea fi montat cu ușurință.
Contra: nu are suport 3D. Nu știu dacă playerul poate reda *.mkv cu sunet dts, dar despre televizoarele acestui brand se știe că sunt foarte capabile.

Concluzie

Toți vrem un televizor de foarte bună calitate și acest 46PFL5007K ar fi recomandarea mea dacă vrei ceva de 46-47 inci. Îl recomand fără vreo reținere deoarece am televizoare Philips care au ținut 20 de ani fără să se strice nici măcar 20 de ani. Normal că acele televizoare sunt date, însă cei care le dețin în momentul de față nu se plâng. Philips e un brand foarte bun și alegând produse de la ei nu cred că o să regretați.

Te-ar mai putea interesa