Philips 46PFL4208, Smart TV de 117 cm

Philips 46PFL4208 e un nou Smart TV de la acest producător și care aduce un design interesant dar care îl regăsim la multe alte modele noi. E un televizor LED cu o funcționalitate de invidiat, rezoluție superioară, claritate excelentă – 200 Hz, culori naturale, WiFi și aplicații diverse. Îl puteți folosi ca să socializați pe Skype deoarece are aplicația corespunzătoare. Bineînțeles e nevoie de o cameră web și tastatură pentru a putea socializa și care pot fi achiziționate ulterior. Apreciez că și acest producător a renunțat la wireless ready în favoarea tehnologiei wireless, care de această dată nu mai necesită adaptor wireless. Un astfel de televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată bine în orice sufragerie deoarece negrul se asortează cu orice altă culoare, iar acea dungă argintie de sub logo îi dă acel plus de eleganță. Bineînțeles marginile înguste nu trebuie neglijate nici ele.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e cea LED care o întâlnim la cea mai mare parte din televizoarele noi. Aceasta împreună cu tehnologiile de imagine oferă o imagine mai naturală. Chiar și pe partea de sunet nu stă rău deoarece are difuzoare de 20W, sunet clar, ajustare automată volum și Incredible Surround.
La un televizor așa de nou e important refreshul care în cazul modelelor de la acest producător e numit PMR și e de 200Hz. Bineînțeles, PMR-ul diferă de la un model la altul dar e recomandabil să fie de cel puțin 100 Hz.

Playerul multimedia integrat e foarte util în special că poate reda filme de pe stick. Porturile sunt și ele importante de aceea voi enumera doar pe cele mai utile: trei HDMIuri, 2 USBuri, port căști, LAN și WLAN. Mai sunt și altele dar acelea le știți de la televizoarele obișnuite. Puteți instala și alte aplicații pe lângă cele deja preinstalate. Puteți accesa diverse servicii online cum e și Youtube.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: redare filme de pe USB, sonorizare puternică și clară, imagine splendidă – 200Hz, design plăcut, aplicații, browser web și WiFi.

Minusuri: doar 2 USBuri (era ideal dacă avea 3).

Concluzie

Acest Philips 46PFL4208 e un televizor care merită luat în considerare în acest buget dar sunt și late modele interesante cum ar cele de la LG sau Samsung. Pe partea de software și design diferă, însă la caracteristici sunt destul de identice.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 46PFL4208, Smart TV de 117 cm”

  1. Il am de aproximativ o saptamana si pana acum sunt ultumit de el. Imaginea e foarte clara la filmele HD si de aceea il recomand cu caldura.

Comentariile sunt închise.